Campus del Barça CVB

  Informació de les activitats de tota la temporada

  Instal·lacions

  Pavellons Total
  Pavellons Coberts 5

   

  Tècnics

  Titulacions Tècnics
  FIVB-III (Internacional) 2
  FIVB-II (Internacional) 3
  FIVB-I (Internacional) 1
  CAFE (Llicenciats) 5
  N-III (Nacional) 0
  N-II (Provincial) 6
  N-I (Monitor) 0
  Auxiliars 0

   

  Funcions Tècnics
  Director Tècnic 1
  Coordinardor Equips Base 1
  Coordinador Escola 1
  Entrenadors 11
  Auxiliars 0

   

  Esportistes

  Segons Categoría
  Esportistes
  Benjamins 18
  Alevins 48
  Infantils 84
  Cadets 55
  Juvenils 48
  Sèniors 27
  Total 280

   

  Segons Competició
  Esportistes
  Competició Interna 64
  Consell Escolar 16
  Federats 214

   

  Destacables
  Esportistes
  Selecció Provincial 18

   

  Delegats i Col·laboradors

  Segons Categoria Vinculats
  Benjamins 1
  Alevins 2
  Infantils 7
  Cadets 4
  Juvenils 4
  Sèniors 6
  Total 24

   

  Equips

  Segons Categoria
  Equips
  Benjamins 2
  Alevins 8
  Infantils 7
  Cadets 4
  Juvenil 4
  Sèniors 3
  Total 28

   

  Segons competició Escolar
  Equips
  Consell de Barcelona 2
  Total 2

   

  Segons competició Federada
  Equips
  Superlliga 1
  Primera Estatal 1
  Primera Catalana Sènior 1
  Primera Catalana Base 3
  Segona Catalana Base 10
  Tercera Catalana Base 2
  Total 18

   

  Segons competició Volei Platja
  Equips
  Federació Catalana 2
  Total 2

   

  Resum

  Cens del CVB Barça
  Persones
  Tènics 11
  Esportistes 280
  Delegats 24
  Col·laboradors 0
  Junta Directiva 5
  Total 320

   

   

  El CVB Barça forma part desde l'any 2004 de l'estructura del FC Barcelona, mitjançant un acord que el vincula com a secció associada.
  Aquest vincle està sostingut fonamentalment en la identificació amb la identitat i els valors del FC Barcelona.

   

  Tot i la persistència de la dictadura, a finals dels anys seixanta l'Entitat va intentar anar recuperant el seu esperit, com es va fer palès en un dels discursos del president Narcís de Carreras, que és la persona que va pronunciar el famós “més que un club” l’any 1968. Fora de Catalunya, a molts llocs d’Espanya el Barça es va convertir també en un referent democràtic i anticentralista. En l’etapa democràtica iniciada després de la mort de Franco el Club va mantenir viu el seu compromís social i van aparèixer altres formes de suport a causes solidàries, que més endavant es van materialitzar amb la creació de la Fundació del Futbol Club Barcelona. Situats en el món de la globalització, el Barça va estendre el seu compromís social arreu del món, de manera especialment significativa a partir de l’acord amb Unicef el 2006, que era una manera d’expressar que un club esportiu no vol viure al marge dels problemes de la societat, en aquest cas dels problemes de la infantesa al món. Per això, actualment el Barça continua sent “més que un club” tant a Catalunya com arreu del món i s’implica en múltiples iniciatives culturals, socials i de solidaritat.

   

  A continuació repassem quatre dels trets més característics del Futbol Club Barcelona.

  Catalanitat: El FC Barcelona, des de la seva fundació, és una entitat arrelada al seu país, Catalunya, un compromís sorgit de la societat catalana i entès pels barcelonistes de la resta d’Espanya i del món. El Club projecta, amb convicció i fermesa, la imatge de Catalunya al món.

  El Barça defensa una Catalunya integradora i multicultural, justa i solidària.

  Universalitat: Quan l’himne del Club diu “tant se val d’on venim” expressa l’esperit d’una entitat oberta a tothom, que agermana seguidors dels cinc continents, i que enllaça amb una història en què la meitat dels seus fundadors no eren catalans. El FCB té socis i penyes a més de 50 països, des del Camerun fins a la Xina, i milions de seguidors que configuren la grandesa de la unió barcelonista.

  Compromís social: El Barça és un club obert, integrador i solidari, que fa presents aquests valors quotidianament, ja sigui en programes propis de la Fundació, ja sigui amb convenis amb institucions internacionals com UNICEF, o a través de la col·laboració amb entitats locals com el Banc dels Aliments. Els projectes que es desenvolupen són tant de caire educatiu, d’incentiu a les arts i la cultura, com també de suport comunitari i ajut al desenvolupament.

  Democràcia: Els socis del Club en són els propietaris, i decideixen democràticament les persones que han de dirigir l’Entitat. El principi democràtic és un pilar fonamental del Barça, i només s’ha negligit quan les dictadures ho han impedit. El Barça és avui un dels pocs grans clubs europeus que segueix regint-se democràticament, un fet que afegeix una altra singularitat a l’Entitat.

   

  El respecte, l'esforç, l'ambició, el treball en equip i la humilitat són els cinc principals valors que descriuen l'esperit del FC Barcelona i per tant del CVB Barça.

   

  Respecte

  El respecte als altres és un dels pilars fonamentals de la vida democràtica i de la capacitat de viure en societat. Afecta, per tant, l’individu, i té alhora una dimensió social o col·lectiva. En l’esport, el respecte esdevé fonamental, ja que es creen situacions de tensió que cal resoldre de manera gairebé instantània. Cal, per tant, disposar, per sobre dels reglaments i les normes, d’aquest valor que garanteix les interrelacions personals, cordials i correctes. En l’esport, el respecte hi té unes concrecions semblants a les que després s’exigeixen socialment, però la intensitat del moment fa que la presència o l’absència de respecte sigui molt més òbvia i afecti el desenvolupament de la situació o esdeveniment.

   

  Esforç

  Hi ha molts models socials que defugen l’esforç i advoquen en favor de la sort, l’oportunisme i el triomf immediat. Amb tot, però, l’esforç és un valor que ens permet arribar a llocs impensables o aconseguir fites i objectius que en moments determinats ens han semblat molt llunyans o inassolibles. La dedicació, el rigor, la constància, la capacitat de sacrifici i la perseverança donen fruit, mentre que la sort o el triomf ràpid sovint són fugissers o momentanis. Cal fer notar que en el món escolar, els mestres i professors ja fa temps que reivindiquen la cultura de l’esforç com a vehicle de desenvolupament acadèmic i superació personal, que ha d’ajudar a construir models socials nous.

   

  Ambició

  L’ambició és la voluntat d’aconseguir el màxim rendiment i de fer les coses no només bé, sinó tan bé com sigui possible fer-les i intentar superar-se cada dia. Es tracta d’un valor que tant és aplicable a l’individu com als col·lectius. I aquesta opció posa en marxa un entramat de valors tan variats com ara l’excel·lència, la paciència, la disciplina, l’ordre, la motivació, la responsabilitat, etc. En efecte, l’ambició convoca i necessita un sistema de valors ampli, i, a la vegada, es relaciona amb la feina ben feta, l’esforç i el rigor. Probablement, pel que fa a les fites, apuntar a l’ambició és la manera més segura d’assolir-les, és l’impuls per créixer.

   

  Treball en equip

  El treball en equip implica que el subjecte passa a formar part d’un grup i que, com a tal, n’esdevé un element actiu que actua sobre el conjunt (a vegades, fins i tot, en detriment de la pròpia individualitat). Són innegables els beneficis que comporta el fet de saber-se part d’un tot i que aquest fet requereix un aprenentatge i l’accentuació de molts altres valors.

   

  Humiltat

  Sovint, quan els esportistes i, en general, els individus assoleixen les fites que s’han marcat, se situen en un pla de superioritat (física, moral, econòmica, etc.) que els fa oblidar una sèrie de valors que amb tota probabilitat han intervingut en la consecució del seu èxit entès com a obtenció de fites: esforç, perseverança, autocontrol, etc. Tothom és conscient de com l’actual FC Barcelona ha gestionat els triomfs obtinguts en els últims anys, i com des de la humilitat (i també des de l’esforç, el rigor, la responsabilitat, etc.) s’ha guanyat el respecte del seu entorn, dels adversaris i, en general, de tothom. La humilitat probablement consisteix a saber com tenir clars els valors, a mantenir-los i a defensar-los fins i tot en situacions de superioritat clara o d’èxit.

   

  Àrea Esportiva

  Delegat Federació Catalana de Voleibol Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Direcció Técnica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Coordinació Superlliga Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Coordinació Equips Base Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Coordinació Equips Escola de Volei Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Coordinació Volei Platja Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Coordinació Volei Adults  

   

  Àrea Gestió

  Administració Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Premsa & Comunicació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Àrea Gràfica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Marketing  
  Equipacions & Material Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Àrea Social  

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.