Campus del Barça CVB

  Informació de les activitats de tota la temporada

  Barça CVB

  Barça CVB Camps: Novetats Importants

  Stage Ripoll a punt de tancar inscripcions i l'anunci d'un inigualable CAMPUS DE RENDIMET 2019.

  El gran ritme d'inscripcions a les activitats de tecnificació de l'estiu de 2019 del Barça CVB portarà, un cop més, a omplir les places convocades amb gran anticipació.

  Per al STAGE D'ALTA INTENSITAT RIPOLL 2019 només queden les últimes 5 places.

  El notable èxit d'aquest Campus es recolza en les seves característiques d'alta qualitat:

  • Conduït pel staff tècnic del els club.
  • Desenvolupat en les excel·lents instal·lacions esportives que ofereix en exclusivitat el Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès i l'hotel Solana del Ter.
  • La completa planificació d'intensa activitat que consta de 11 sessions d'entrenament de 2.30hs, una activitat nocturna cada nit relacionada amb els valors de l'esport i una sortida en bici al meravellós entorn natural.

  A Barcelona, per al Campus Obert Aleví (25 al 28 de juny) i al Campus de Tecnificació d'Estiu (3 setmanes al juliol), avancen també ràpidament les inscripcions i es preveu ple absolut.

  Per últim, destacar que el dijous 27 s'anunciaran les característiques del CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT 2019 que es durà a terme del 8 al 12 de juliol i començarà la pre-inscripció de candidates a participar.

  El BARÇA CVB portarà una proposta inèdita i inigualable, sense cap dubte en un Campus de Tecnificació especialitzat en voleibol femení com mai s'ha ofert.
  Dijous 27 és el dia assenyalat !!!!!


   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.