Campus del Barça CVB

  Informació de les activitats de tota la temporada

  Barça CVB Campus Especial de Rendiment 2019

  Barça CVB Campus Especial de Rendiment 2019

  El Barça CVB té el plaer de presentar els detalls del Campus Especial de Rendiment 2019, una proposta d'alt nivell única, que es durà a terme del 8 al 12 de Juliol propers a les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva de Catalunya, J Blume de Esplugues de Llobregat.

  A través d'un conveni de col·laboració tècnica acordada amb la societat italiana Volleyrò Casal de 'Pazzi, el seu Director Tècnic, Luca Cristofani, serà el head coach de l'activitat.

  El club de Roma, amb més de 30 anys d'història és considerat actualment la millor pedrera del Pallavolo italià. La temporada passada el Volleyrò va fer història guanyant el triplet nacional (sub 14 - sub 16 i sub 18), aconseguint en aquesta última categoria el seu cinquè títol consecutiu. Per al sub 16 va ser el seu quart or nacional. Tots aquests èxits es sumen al ric historial de jugadores que arriben al Sèrie A i que vesteixen la samarreta d'Itàlia, des de menors fins a l'equip nacional sènior.

  Luca Cristofani és Llicenciat en Educació Física, entrenador Internacional i docent de la Federació Italiana. En la seva extensa trajectòria com a entrenador destaquen una gran quantitat de distincions i títols obtinguts en el seu pas per grans equips com:

  • Selecció Itàlia Universitària (Campió d'Europa)
  • Casal de Pazzi (Campió Copa Itàlia)
  • Aprilia Volley (Campió Copa Itàlia)
  • Selecció Nacional del Perú
  • Selecció Nacional Itàlia O18, U20 i U23
  • Assistent Selecció Absoluta d'Itàlia

  L'staff permanent del Campus estarà compost amb Jordi Català, entrenador del Juvenil A del Barça CVB, amb titulació internacional FIVB 2 i Adrián Fiorenza, director tècnic del Barça CVB i entrenador FIVB 3.

  Com en passades edicions, hi haurà també especialistes convidats en les diferents àrees a abordar per completar una activitat de formació de jugadores orientada a l'alt rendiment.

  Ja està obert el termini de preinscripcions que les candidates han de completar, i a la brevetat seran informades si accedeixen a una de les 24 places convocades.

   

  Formulari d'Inscripció

   

  Tota la informació detallada ja està també disponible al dossier del Campus Especial de Rendiment 2019.

   

  Dossier Activitat

   

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.