Campus del Barça CVB

  Informació de les activitats de tota la temporada

  Barça CVB

  Obertes les inscripcions per a la seu Camp Nou del Campus Obert Aleví 2019

  Un cop esgotades les places per a les seus INEFC i La Bàscula, el Barça CVB obre una temporada més la possibilitat de gaudir del Campus Aleví obert i gratuït a la seu Camp Nou (IME Aristides Mallol).

  L'activitat es durà a terme del 25 al 29 de Juny pròxims i és oberta a totes les nenes nascudes entre 2007 i 2011 amb o sense experiència en voleibol.

  El Campus estarà conduïda pels entrenadors de la escola de vòlei i equips base del club, que desenvolupen un programa orientat a aprendre i millorar les capacitats tècniques, però fonamentalment fa èmfasi en les habilitats socials: conèixer el joc, aprendre jugant, millorar de una manera divertida, passar-s'ho bé i fer noves amigues.

  Les places són limitades, i per això et demanem que estiguis segur de poder assistir quan t'inscriguis, ja que probablement hi hagi nenes que es quedin fora.

  Aquesta activitat té caràcter obert i gratuït, poden participar tant jugadores del club com nenes que hagin o no practicat voleibol.

  El programa està adequat a les diferents necessitats, nivells i edats dels jugadors. Cada jornada es presentarà un element tècnic diferent, a través  d’exposicions teòriques i pràctica intensiva.

  Els aspectes de la tècnica individual es tractaran en una primera sessió de tecnificació, on es treballarà de forma molt analítica els principals fonaments del joc.

  En la segona sessió s’aprofundirà en l’aplicació d’aquests elements tècnics en diferents situacions i sistemes de joc, ampliant els coneixements i recursos per a una millora substancial.

  Entre les dues sessions de cada dia hi haurà un interval per esmorzar i aprofitar per intensificar les relacions socials i coneixements teòrics del joc amb activitats afegides:

  explicacions detallades, qüestionaris, formulació i respostes a preguntes, jocs d’interpretació, etc.

   

  Objectius:

  1. Transmetre els valors que representa el Barça CVB.
  2. Fomentar la convivència entre nens en edat de formació amb diferents procedències que comparteixen la passió pel voleibol
  3. Accelerar el procés d’aprenentatge dels fonaments tècnics i conceptes tàctics a través de 4 jornades de pràctica intensiva.
  4. Generar hàbits d’entrenament i conscienciar sobre la influència de cura personal en benefici de la salut i el rendiment esportiu.

   

  Organització General de l’Activitat

  Dates:

  Del 25 al 28 de juny

  Horaris:

  09:00hs a 10:45hs - Entrada & Bloc 1: Tècnica
  10:45hs a 11:15hs - Esmorzar
  11:15hs a 12:55hs - Bloc 2: Tècnica / Tàctica & Competició

  Instal·lacions:

  La concentració es realitzarà a:

  INEFC BARCELONA
  Avinguda de l’Estadi 12
  08038 Barcelona

  COMPLEX ESPORTIU LA BÀSCULA
  Carrer Foc, 132
  08004 Barcelona

  IME ARISTIDES MAILLOL
  Carrer de Martí i Franquès, 19-21 (Les Corts)
  08028 Barcelona

  Et donem la benvinguda cada jornada a partir de les
  08:45 hores.

   

  Informació Addicional

  Animats pels grans beneficis que té la pràctica esportiva i la passió pel voleibol, el Barça CVB ha creat el CAMPUS ALEVÍ Les joves esportistes podran aprendre i millorar la tècnica i els secrets del voleibol.

  Categories:

  Aleví i Pre-Aleví (Nenes nascudes entre els any 2007 i 2010).

  Equipament:

  Cada participant podrà adquirir a voluntat una o dues samarretes tècniques d’entrenament.

  Temes mèdics:

  Tots els participants durant el CAMPUS ALEVÍ seran donats d’alta d’una assegurança esportiva i d’accidents. Si es disposa d’assegurança mèdica privada, és recomanable portar una còpia de la targeta sanitària i donar a l’entrenador el primer dia. En cas que ocorregués una incidència greu es portaria a l’esportista a l’hospital.

  Presència dels pares:

  Els pares que acompanyin els seus fills al CAMPUS ALEVÍ hauran d’evitar entrar dins de la pista per no pertorbar les activitats .

  Per tal que els pares puguin conèixer de primera mà el BARÇA CVB CAMPS,, hi ha disponible un correu per resoldre tots els dubtes i informar sobre el personal que estarà a càrrec de l’activitat.

  Es poden concertar visites en els dies previs a l’inici per conèixer la instal·lació.

  Transport:

  L’ organització no es fa càrrec dels transports dels participants fins a pavelló ni del retorn a casa.

  Esmorzar:

  Cada participant ha de portar-se el seu esmorzar i la seva ampolla d’aigua.

  Inscripcions:

  Es realitzaran mitjançant el formulari :
  Formulari Inscripció

  Places:

  Les places són limitades, atorgant-se per rigorós ordre d’inscripció.

  Sol·licitem per favor NOMÉS realitzar la inscripció amb la certesa que podrà assistir en les dates convocades, per tal de no ocupar una plaça que posteriorment no s’utilitzarà.

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.