Campus del Barça CVB

  Informació de les activitats de tota la temporada

  Barça CVB

  Tancades les inscripcions per al BARÇA CVB Campus Obert Aleví i Stage de Ripoll

  Una acollida sense precedents han tingut totes les activitats de tecnificació convocades pel Barça CVB per al període d'estiu de 2019.

  El Campus obert aleví estrenarà aquesta temporada un format de 3 seus paral·leles on 180 alevins tindran l'oportunitat d'aprendre i millorar en voleibol, però sobretot viure una experiència de 4 dies amb noves amigues en l'àmbit de la Barça CVB Escola.

  D'altra banda, l'Stage de Ripoll ja s'ha convertit en un punt de referència per a totes les joves jugadores de voleibol que tenen motivació per incrementar el seu nivell durant el període d'estiu. Amb el segell de la metodologia de treball dels equip base del Barça CVB, seran gairebé 80 esportistes les que aquesta temporada viuran les 6 intenses jornades en unes instal·lacions espectaculars del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès i l'Hotel Solana del Ter. Els entrenaments i les activitats orientades al desenvolupament d'hàbits i valors determinants per al rendiment esportiu caracteritzen aquest Campus com la millor proposta del seu tipus a Catalunya.

  Seguim treballant !!!

   

   

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.