Comunicats

  La veu del Club

  Barça CVB

  Convocatòria Preinscripció Escola i Proves d'accés Equips Federats per la temporada 2019-20

  S'obre el període de preinscripcions per a la Barça CVB Escola i per a les proves d'accés als Equips Federats de la temporada 2019-20, per a totes aquelles jugadores que vulguin jugar al club.

  La Barça CVB Escola, adreçada a nenes nascudes entre els anys 2008 i 2012 és de caràcter obert i no selectiu, tot i que les places són limitades. Els grups d'iniciació i desenvolupament estan dividits en KINDER VOLEI (iniciació esportiva orientada al voleibol), BENJAMINS i ALEVINS, i funcionen en diverses seus a Barcelona. La prioritat per atorgar les places disponibles s'inicia per les nenes que ja pertanyen a l'escola, seguidament les que tinguin germanes jugant al club i, finalment, per ordre d'inscripció.

   

  Formulari de Preinscripció Barça CVB Escola

     Les interessades en incorporar-se als Equips Federats (infantils, cadets, juvenils i sènior), s'han d'inscriure al formulari corresponent i rebran convocatòria per a una sèrie d'entrenaments i proves físiques a realitzar-se durant finals de maig i principi de juny per part dels tècnics del club amb la documentació a presentar el día de les proves.

  Hauran de presentar-se amb el document de les condicions i consentiment dels seus tutors, imprès i signat (en el cas de menors d'edat).

   

  Formulari d'Inscripció proves Equips Federat

     Si vols formar part del Barça CVB, aprendre, gaudir i competir, no deixis passar aquesta oportunitat.

  © 2019 Barça CVB. Tots els drets reservats.