Noticies

  Actualitat del Club

  Barça Club Voleibol Barcelona

  L'estudi de TODOVOLEY situa, novament, al Barça CVB com la millor cantera femenina

  Una temporada mes al portal Todovoley torna a publicar el seu estudi i informe anual sobre la millor pedrera d'Espanya i el Barça CVB torna a la primera posició tal com en les temporades 16/17, 15/16 i 14/15.

  En aquest estudi es posa de relleu l'excel·lent temporada dels primers equips del club en les competicions estatals, el INFANTIL A, campió d'Espanya, el JUVENIL A, quart a la Superlliga Júnior i Subcampeon d'Espanya, i el CADET A que després de guanyar el Play Off Final de Catalunya, va obtenir el 15a lloc al CE.

  Però evidentment aquests resultats no són producte de processos aïllats sinó que reflecteixen una acurada planificació i moltes vegades també obtenen també molt importants èxits. Així ha estat aquesta temporada amb els campionats de Catalunya de segona divisió on el INFANTIL TARONJA i el CADET GRANA van guanyar les seves respectives lligues i el JUVENIL GRANA un meritori subcampionat.

  Tota la resta d'equips del club competint en els campionats de Catalunya i les mes de 80 alevins que participen en el torneig del CEEB i la Lliga interna, també han assolit els objectius plantejats a l'inici del curs.

  La temporada 18-19 ens deixarà un gran record per totes les fites dels nostres equips, començant per l'històric subcampionat de la Superlliga Iberdrola i constitueix motiu d'orgull i font d'inspiració per seguir treballant incansablement, però si hi ha alguna cosa destacar d'en gran manera és la ratificacion de la continuïtat d'un model esportiu de referència.

  El millor de l'estudi de todovoley no és la satisfacció dels resultats de l'última temporada, sinó la pràcticament immillorable proesa d'aconseguir-per quarta vegada en 5 anys; Tot això ha estat possible només pel talent i treball de les nostres jugadores, recolzades per les seves famílies i amb un equip de grans professionals, entrenadors que treballen apassionadament perquè el Barça continuï sent la millor pedrera del voleibol femení espanyol.

  Enhorabona a tothom!

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.