Home
images//T2017-18/diapositivas/20171102-diapositiva.jpg

UNB SPORTS, nou col·laborador oficial del CVB Barça.

UNB serà l'encarregada de gestionar els allotjaments del CVB-Barça en tots els desplaçaments que es duguin a terme al llarg de la temporada 2017-2018.

 

Comunicat del FC Barcelona & CVB Barça.

El FC Barcelona lamenta els empresonaments dictats avui per l’Audiència Nacional, i expressa la seva solidaritat amb els afectats i les seves famílies.

 

Primera Concentració de seleccions catalanes a la Blume amb presència de jugadores del CVB Barça.

El passat Diumenge 29 d'octubre a les instal·lacions de la Blume, es va dur a terme la primera convocatòria per a observació de jugadores per conformar les Seleccions Catalanes Infantils i Cadets.

 

Inici de la lliga a l'Escola de Voleibol del CVB Barça.

El passat divendres va començar la lliga aleví del Club amb gran participació de les nostres jugadores.

 

Comunicat del FC Barcelona & CVB Barça.

Seguint amb l’aturada d’avui a les 12:00h, en el marc de la Taula per la Democràcia, plataforma unitària de les entitats socials catalanes, s’ha decidit convocar el que s’anomena una “Aturada de País”.

 

Jornada de capacitació per als entrenadors del CVB Barça Escola.

Dilluns passat 25 al matí es va celebrar una estupenda jornada de capacitació per als entrenadors del CVB Barça Escola a càrrec del prestigiós especialista argentí a minivolei Professor Horacio Gómez.

 

Torneig Internacional de Voleibol Femení "Ciutat de Barcelona".

El proper cap de setmana, els amants del voleibol tindran la possibilitat de gaudir a Catalunya d'un esdeveniment de gran rellevància.

 

Comunicat del FC Barcelona.

El FC Barcelona, fidel al seu compromís històric amb la defensa del país, de la democràcia, de la llibertat d’expressió i del dret a decidir, condemna qualsevol acció que pugui impedir l’exercici ple d’aquests drets.

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores