Home
images//T2017-18/diapositivas/20180121-diapositiva.jpg

Diumenge passat el CVB Barça va repartir sort amb la rifa de Nadal.

La rifa es va celebrar darrere el partit de l'equip de superlliga en el què es van enfrontar el CVB Barça i el CV DSV Sant Cugat amb victòria de l'equip blaugrana.

 

22 jugadores i 3 tècnics dels equips base del CVB Barça participen els Campionats de Seleccions Provincials de Catalunya.

El CVB Barça continua sent un dels principals clubs que proveeix esportistes a totes les activitats de la FCVB.

 

Tancament del Campus de Nadal amb la visita d'Helena Trilla i Julia Gutierrez, jugadores del Juvenil "A" i Superlliga del CVB Barça.

La cloenda de l'activitat va comptar amb la presència d'Ángel Sanchis, membre de la Junta Directeva de l'entitat.

 

Loteria de Nadal del CVBarcelona Barça.

Arriba el Nadal i la venda de loteria comença un any mes, però aquesta temporada es canvia el format a rifa perquè sempre toqui.
10 premis i 10 famílies contentes!!

 

Tancades les inscripcions de la categoria infantil per al campus de Nadal CVB Barça.

Davant la gran demanda del CVB Barça Campus de Nadal, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre, s'han esgotat les places disponibles, quedant tancades les inscripcions per a la categoria infantil i quedant tan sols algunes places disponibles per a la categoria aleví.

 

Últimes places disponibles per al Campus de Nadal.

Gran èxit de convocatòria ha tingut la primera activitat especial de tecnificació de la temporada, el CVB Barça Campus de Nadal 2017 dirigit a jugadores categories aleví i infantil, per al qual queden unes últimes places disponibles.

 

Més de 1.200 esportistes a la presentació que va celebrar el FCBarcelona dels seus esports amateurs.

El Palau Blaugrana ha reunit aquest dilluns a la tarda els integrants dels diferents equips dels nou esports amateurs del FC Barcelona, en l’acte de presentació de la temporada 2017/18.

 

UNB SPORTS, nou col·laborador oficial del CVB Barça.

UNB serà l'encarregada de gestionar els allotjaments del CVB-Barça en tots els desplaçaments que es duguin a terme al llarg de la temporada 2017-2018.

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores