Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

L'equip Aleví "A" del CVB Barça, novè classificat al Campionat d'Espanya 2017.

L'equip que aquest any revalida el títol de Campió de Catalunya de la categoría aleví femenina, realitza un fantastic paper al campionat estatal.

 


 

Un any més, l'equip aleví femení del CVB Barça torna a aconseguir el títol de Campió de Catalunya de la seva categoria repetint participació a l'última edició del Campionat d'Espanya en la que el conjunt, dirigit per Jose Beneyto, va obtenir la novena posició.

Si el fet de tenir un equip participant en la competició més important de la categoria és motiu d'orgull per al Barça, el tenir dos ha estat la bomba ja que l'equip aleví masculí també va classificar després de proclamar-se Subcampió de Catalunya accedint a la mateixa competició i obtenint la dotzena posició.

En aquesta edició del Campionat d'Espanya Aleví Femení, les blaugrana van passar la primera fase com a segones del Grup B jugant contra l'equip de Les Vinyes (Aragó), l'equip de Angry Hornets Colmenarejo (Madrid) i l'equip del Club Nàutic Carreño (Astúries).

Superada la primera fase, el primer rival a batre va ser l'equip d'El Fabraquer Sant Joan Servalia (Alacant) però després del que va ser un partit èpic amb molt bon nivell per ambdós equips, en el tercer set es van imposar les rivals perdent l'opció de quedar entre els vuit primers llocs.

Tot i això, les nostres campiones havien agafat un bon ritme que es va manifestar en els partits següents contra l'equip del IBSA CV CCO 7 (Las Palmas), l'equip de Maristes La Immaculada "B" (Valladolid) i, finalment, l'equip del grup Ferrà Sagrat Cor (Mallorca) a qui li van aconseguir guanyar la novena posició en una encontre super disputat.

Volem agrair a tots els equips contra els que hem tingut el plaer de jugar els emocionants moments que hem compartit que ens han fet tornar a la infancia a tots i felicitar els entrenadors que han tingut, en tot moment, un comportament impecable.

Per la nostra part, ja s'acaba la temporada i finalitza el viatge que va començament fa deu mesos, amb l'inici de la temporada. Un viatge que perseguia un somni i que dia rere dia, amb treball molt dur, hem aconseguit convertir-lo en una realitat que amb el temps passarà a ser un record inesborrable per a tota la vida.

Noies, gràcies per demostrar-nos que val la pena perseguir els somnis, gràcies per les aventures que hem compartit, gràcies pels bons moments, el nivell de joc aconseguit i gràcies per haver-me respectat com a entrenador, no podria estar mes orgullós de vosaltres.

Només us demano que seguiu somiant, que seguiu treballant i que seguiu emocionant-nos que ho feu molt be!
Força Barça i fins sempre!!

 

Plantilla: Ares Rodríguez, Berta Jurado, Carlota Diaz, Elena Borrás, Paula González, Sofía Ulloa, Susana Clotet i Valeria Sanz
Entrenadors:
Jose Beneyto
Delegat:
Sandra Collado

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores