Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Setmana d'éxits a la secció de volei platja del CVB Barça.

El cap de setmana del 8 i 9 de Juliol la secció de volei platja del nostre club va aconseguir una fita històrica en coronar-se Campió de Catalunya de volei platja en les categories infantil i cadets.

 


 

El dissabte van ser les cadets que ho van aconseguir a l'aconseguir guanyar totes les proves del circuit i aconseguint un lloc al Campionat d'Espanya que és celebrarà a Ézaro els dies 20, 21 i 22 de Juliol. L'equip nostre cadet que anirà al Campionat d'Espanya està format per les jugadores: Helena Orejas, Joana Ortiz, Julia Gras i Belen Belda. A aquest campionat també acudirà el segon classificat, el CV Sant Just.

El diumenge va ser el torn de les infantils que per guanyar el campionat devien guanyar la prova, cosa que van fer guanyant a la final de la prova al segon classificat que també va aconseguir un lloc al Campionat d'Espanya, el CV Arenys. L'equip que va guanyar aquest torneig està compost per les jugadores: Mónica Sánchez, Paola Gorgone, Bruna Gónzalez, Maria Valls i Ona Mateo. També hem de destacar que l'altre equip infantil que participava va classificar tercer del torneig demostrant també un molt bon joc i que estava compost per: Núria Gónzalez, Anna Fuertes, Martina Jofre, Michelle Marrón, Martina Clotet i Aina Coronas.

Volem felicitar a totes aquestes jugadores no només pels èxits, sinó pel seu creixement i desitjar molta sort per les noies que hi anirán als seus respectius Campionats d'Espanya a representar el nostre club.

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores