Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Condol per l'atemptat de Barcelona i Cambrils.

El FC Barcelona i el CVB Barça es solidaritzan amb les víctimes de l'atac terrorista que han rebut el cor de la nostra ciutat, la Rambla de Barcelona, i la població de Cambrils.

 


 

El FC Barcelona i el CVB Barça volen expressar la seva profunda desolació i enèrgica condemna per  l’atac terrorista que ha rebut el cor de la nostra ciutat, la Rambla de Barcelona i la població de Cambrils. Des del Club volem enviar el nostre suport i afecte a les víctimes, els seus familiars i amics, així com als ciutadans de Barcelona i als seus visitants.

En senyal de dol per aquest terrible atemptat, les banderes de les instal·lacions del Camp Nou onejaran a mig pal i els jugadors dels nostres equips lluiran braçal negre en tots els partits que disputin durant el cap de setmana.

El proper diumenge, abans del partit davant el Betis corresponent a la primera jornada de LaLiga 2017/18, el Camp Nou guardarà un minut de silenci en senyal de dol i retrà un reconeixement en memòria i homenatge a les víctimes.Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores