Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Finalitza la temporada de platja del CV Barcelona-Barça.

Aquest cap de setmana, amb la finalització del Campionat d'Espanya de Volei Platja ha finalitzat la temporada de platja del nostre club en el seu primer any amb la renovada secció de volei platja amb moltes bones notícies i grans resultats.

 


 

A finals de juliol va ser el torn de les cadets, que van representar el nostre club com a Campió de Catalunya i que en un torneig de gran nivell va obtenir una gran novena plaça. L' equip cadet que ens va representar al Campionat d'Espanya estava conformat per Helena Orejas, Joana Ortiz, Júlia Gras i Belen Belda.

El dissabte passat va ser el torn de les infantils, que després d'un gran treball guanyant també el Campionat de Catalunya, van finalitzar en una molt valuosa 5a posició al Campionat d'Espanya. L'equip que va representar el nostre club al Campionat d'Espanya estava format per Ona Mateo, Núria González, Mònica Sánchez, Martina Clotet, Michelle Marrón, Bruna González.

Aquest és sens dubte un gran resultat pel nostre club, demostrant el nostre bon moment com a formadors de jugadores i un molt bon punt de sortida per seguir amb empenta i il·lusió l'any que ve.

Per últim, agrair el suport de totes les famílies, jugadores i entrenadors implicats, que gràcies a ells ha estat possible fer tot això.

Bon estiu a tothom, ens veiem el Setembre a les pistes!!!

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores