Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Torneig Internacional de Voleibol Femení "Ciutat de Barcelona".

El proper cap de setmana, els amants del voleibol tindran la possibilitat de gaudir a Catalunya d'un esdeveniment de gran rellevància.

 


 

Un torneig quadrangular amb equips del màxim nivell que es donaran cita a poques setmanes de l'inici de la Superlliga Iberdrola i que comptarà amb la presència del bicampió de la Lliga Argentina, el CA Sant Lorenzo d'Almagro.

Al costat de l'equip "Santo", es presenten tres renovats equips de la màxima competició estatal; l’Avarca de Menorca, el DSV CV Sant Cugat i el CVB Barça.

Les "Matadores", tal com és conegut l'equip de Buenos Aires, és el primer equip de voleibol femení d'Argentina en 40 anys que creua l'oceà per enfrontar-se amb els seus parents d’Europa. L'equip que entrena el Professor Mario Gallego té una plantilla amb diverses jugadores internacionals tant en categoria absoluta com en les seleccions de base del seu país.

En declaracions al portal especialitzat Voleyplus, l'entrenador explicava:

"Tots els que treballem al voleibol de Sant Llorenç somiem amb el creixement del vòlei femení, amb que sigui professional, i en aquesta línia confiem que aquesta gira també aporta moltíssim". "Nosaltres, incloent a les jugadores, acceptem el desafiament de ser una institució que lideri aquest camí des del treball i també des de la coherència de les possibilitats. I aquesta gira no tenim dubtes que fa créixer el projecte institucional del nostre vòlei i del vòlei de tot el país. Lògicament que busquem potenciar l'equip des del pla esportiu, intel·lectual, professional i cultural. Tot això prestigia al club i al voleibol femení d'Argentina, perquè som Sant Llorenç i representarem al país i al nivell del nostre esport "

L’Avarca de Menorca arriba a Barcelona després d'adjudicar-se amb comoditat el torneig Ciutat de Palma. Amb una plantilla reforçada, en la qual destaca la incorporació de la receptora internacional Maira Westergaard i el lideratge de Noelia Sánchez, l'equip balear s'ha plantejat per a la futura Superlliga Iberdrola el repte de classificar a la Copa de la Reina i els play off pel el campionat.
El DSV CV Sant Cugat també amb importants novetats com la incorporació de l'americana Taylor Pauson qui segons la premsa del club "Una jugadora de gran envergadura que competirà en Posició de central. Ens aportarà Alçada i múscul a l'equip ja que su potencial físic és un dels Seus atributs principals.
Amb ella tanquem equip i esperem Fer una gran temporada "

Per la seva banda, el CVB Barça es presenta davant la seva afició amb una plantilla molt jove i renovada. Després d'una molt positiva intervenció en el Torneig Internacional de Frasnes (Bèlgica), en la qual l'equip es va sobreposar a importants baixes, competint d'igual a igual amb equips punters de les lligues francesa, holandesa i belga.

El torneig es desenvoluparà en diverses seus en comptar amb la inestimable col·laboració del DSV Sant Cugat, qui a més organitza un curs d'operador del programa estadístic de DataVolley i servirà també com a presentació de la nova seu dels partits de Superlliga del CVB Barça, el nou poliesportiu de la Marina

 

El programa de "Torneig Ciutat de Barcelona" amb les seus i horaris és el següent:

Dissabte 23/09
ZEM Rambla del Celler Pavelló 3
Rambla Celler, s/n
08172 Sant Cugat del Vallès

10hs - CVB Barça vs Avarca de Menorca
18hs - DSV CV Sant Cugat vs Avarca de Menorca

Diumenge 24/09
Poliesportiu La Marina
Carrer Coure, 5
08038 Barcelona

10:30hs - CA Sant Lorenzo de Almagro vs Avarca de Menorca

Dilluns 25/09
Poliesportiu La Marina
Carrer Coure, 5
08038 Barcelona

18:00hs - CVB Barça vs  - CA San Lorenzo de Almagro

Dimarts 26/09
Pavelló de Valldoreix
Carrer Brollador s/n
08197 Valldoreix

20:00hs - DSV CV Sant Cugat vs CA San Lorenzo de Almagro

 

i paral·lelament, diumenge "Final Lliga Catalana"

Diumenge 24/09
Poliesportiu La Marina
Carrer Coure, 5
08038 Barcelona

12:30hs - CVB Barça vs DSV CV Sant Cugat

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores