Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

L'equip Juvenil "A" del CVB Barça es proclama Campió de Catalunya 2017-18 a Cabrils.

Una final entre el CVB Barça i el CV Sant Cugat, un mes i poc després de la final de la Superlliga Junior, amb ganes de mostrar el seu millor joc per ambdues parts.

 


 

Aquest cap de setmana s'ha disputat el play-off final del campionat de Catalunya juvenil femení a la localitat de Cabrils. Tot i que des de dissabte al migdia hi havia partits, el nostre equip juvenil estava classificat directament per la semifinal del diumenge. En aquest partit les blaugrana jugaven contra el CV Sant Just, que havia deixat pel camí al CV Rubí i al CV Vall Hebron a quarts de final. El partit s'iniciava amb els nervis típics de l'ocasió però les noies del nostre equip aconseguien trobar el seu joc i poc a poc imposar el seu ritme emportant-se la semifinal per 3-0 amb el passi a la final davant un CV Sant Cugat que accedia desprès de guanyar al CV Premià.

La final de nou els dos equips es trobaven un mes i poc després de la final de la Superlliga Junior, amb ganes de mostrar el seu millor joc els dos equips. El partit s'obria amb els dos equips anant forts des del servei des de l'inici i malgrat l'avantatge inicial de les blaugrana un major encert en atac feia que Sant Cugat s’emportés el primer set per 25-22. Amb el partit encetat i les de negre amb confiança, seguien pressionant la recepció blaugrana que no aconseguia construir jugades al segon set i acabava cedint-lo per 25-14.

Amb el 2-0 en contra al lluminós les blaugrana començaven a recuperar la seva identitat acompanyant el bon joc d'una responsabilitat col·lectiva que dificultava a Sant Cugat mantenir l'ordre i cedia el 2-1 per 17-25. El quart les blaugrana seguien creixent i començaven a tancar la xarxa en bloqueig amb un gran encert des del servei i guanyaven en un intercanvi de colps i de jugades molt disputades el set per 23-25 i el 2-2 pujava al marcador.

El cinquè set iniciava amb les tendències que s'arrossegaven les blaugrana animades posaven un 8-3 a favor per canviar de camp, però les noies de Sant Cugat lluitaven pel títol cada pilota i aconseguien igualar el marcador. Un cinquè set que estava posant d'empeus el públic d'emoció per la igualtat i les successions de defenses i lluita on el barça es posava 14-11, però de nou s'aconseguien posar igualades i aquesta situació es mantenia fins el 17-19 quan un bloqueig tancava el partit i la final de Catalunya. Un gran partit pels espectadors i per les jugadores que s'emporten molts aprenentatges que de ben segur els serviran més endavant.

Amb aquesta victòria es revalida el títol de l'any passat i s'accedeix al campionat d’Espanya que es juga a Las Palmas de Gran Canària de l'1 al 5 de maig. Així que unes tres setmanes per preparar un campionat amb 32 equips per primera vegada en la historia que promet fortes emocions i bon joc. Amb molta il·lusió aquest equip anirà per seguir creixent i aprenent davant els nous reptes.Jugadores: Júlia Gutiérrez, Marina Urpí, Helena Trilla, Berta Guàrdia, Alicia Vega, Clara Vilar, Aina Fontdecaba, Lupe Rossell, Maria Llinàs, Julia Gras, Joana Ortiz, Helena Orejas, Clàudia Terrón, Alba Koehler, Maria Surrallés.
Entrenadors: Santiago Garcia, Jordi Català

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores