Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Molt bona participació del nostre representatiu infantil al Campionat d'Espanya 2018 de la categoria organitzat a Torrejon d'Ardoz, Madrid.

Les nostres blaugranes ubicades al grup H, van enfrontar a D, Elhuyar Setem Rioja (victòria 2-0), CD Univol Batallador (victòria 2-1) i MC Sant Josep CNA (derrota 0-2)qui després obtindria el 3r lloc.

 


 

Així doncs la derrota en el tercer partit i després d'una primera fase molt convincent, ens presentava un triple empat a la primera posició del grup i la diferència de sets ens marcava la continuació de la competència per la part baixa del quadre.

A la primera cruïlla el rival va ser EDM Torrelavega (victòria 2-0), el nostre equip va mostrar molts aprenentatges i la fortalesa per refer-se i continuar la competició exposant la seva millor imatge. Aqui la victòria va ser clara i contundent i les nostres noies tornaven a sentir-se a gust amb el seu joc en conjunt.

Ja disputant les places entre 17º i 24º el següent rival va ser el A.D. Moraleja C.B. (Victòria 2-0), novament el nostre equip deixava una excel·lent imatge, amb variants de servei i atac.
En el últim partit del quadre ens trobem amb l'AD La Unió (derrota 0-2) en un gran partit de voleibol definit cada set per molt poc marge.

Així nostre equip finalitzava amb 5 victòries i 2 derrotes en la 18º plaça, la sensació a la pista d'haver donat tot i estar mes a prop de les primeres places del que marca la classificació final.

Més enllà de la classificació cal destacar el gran grup de jugadores que van conformar aquest equip, la gran quantitat de vivències que han après a resoldre durant tota la setmana, arribant a mostrar un alt nivell de voleibol en conjunt. Per a les nostres noies ah estat un campionat on van exposar la seva millor nivell i van establir les bases fermes per al que serà segurament un futur carregat d'alegries esportives i projectes ambiciosos. Vam créixer com a equip i com a persones.

Per destacar el suport de les famílies que des de Barcelona, o les que es van traslladar a Torrejon es van fer escoltar al pavelló de principi a fi.

Felicitar al CvvHebron pel 1er lloc i un sincer agraïment al CVTorrejon per la seva excel·lent organització i el bé que ens sentim acollits.

Integrants: Elba Paez, Ona Mateu, Ariana Uttaro, Giovanna Car, Núria Gonzalez, Iris Ripoll, Alexandra Cervantes, Aina Corones, Cristina Muñoz, Nekane Parera, Laia Gomez, Elena Borràs, Pablo Cabrera, Fede Rodriguez.

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores