Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

El CVB Barça torna a la competició europea.

Una nova cita amb la història tindrà el CVB Barça durant el següent curs en tornar a competir en la CEV Challenge Cup.

 


 

Després d'una bona temporada on van aconseguir entrar als play-off pel títol, les noies blaugrana afrontaran el repte continental.

Dimecres passat a la seu de la CEV a Luxemburg es va realitzar el sorteig del quadre de competició que va determinar que el CVB Barça espera en els 1/16 de final al guanyador de l'encreuament de segona ronda entre el Pölkky Kuusamo de Finlàndia i el Sharks CHARLEROI de Bèlgica.

L'equip haurà de desplaçar-se per disputar el primer partit en condició de visitant entre el 12 i el 14 de desembre i acollirà a Barcelona el partit de tornada entre el 9 i el 11 de Gener.

Fins 126 clubs de 35 països s'han inscrit per participar en la CEV Cup i la CEV Challenge Cup, i aquesta xifra demostra que els membres de la família de Voleibol d'Europa estan molt motivats per provar les seves habilitats en l'escenari internacional, cadascú amb seus propis objectius i expectatives.

El CVB Barça es treballa de manera intensa per a conformar una plantilla que afronti amb la major competitivitat possible la Superlliga Iberdrola i la competició continental. En les properes setmanes el club anunciarà les incorporacions.

 

 

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores