Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Comença a prendre forma el SFV del CVB Barça 17-18.

Tot just acabada la temporada i després de la renovació a la Junta Directiva del club, ja comença la planificació del pròxim curs per a l'equip de Superlliga.

 


 

Tot just acabada la temporada i després de la renovació a la Junta Directiva del club, ja comença la planificació del pròxim curs per a l'equip de Superlliga.

Les primeres bones notícies són les renovacions de dues jugadores claus en l'equip: Mireia Orozco i Sofi Muller.

 

La potència de l'atac de Mire tornarà a fer-se sentir a l'Hospitalet Nord

Nascuda "voleibolisticament" en el bressol del club, el mític Pavelló de L'Illa Diagonal, Mireia Orozco Andreu (09/06/1993) representa totalment els valors del nostre planter: compromís, dedicació, esforç i un esperit permanent de superació.

Després de signar la seva renovació, Mireia deixava les seves impressions:

"Estic amb moltes ganes de començar la meva quarta temporada Superlliga amb el club. És una temporada il·lusionant ja que tornem a jugar la competició europea. Espero que sigui un bon any i que arribem a disputar els play-off i la copa de la Reina."

 

 

 

Sofi: lideratge i qualitat.

Amb molta alegria volem anunciar la renovació per una temporada més de Sofia Muller Zommer. La seva experiència, qualitat tècnica i passió aportés a l'equip de Superlliga els ingredients necessaris per DONAR BATALLA.

Amb 4 Playoff, 2 semifinals de Copa de la Reina, una participació en Challenge Cup, Sofí té a la motxilla un actiu que donarà al nostre equip ingredients suficients per a CREURE i LLUITAR.

En el moment de la renovació, Sofi ens comentava:

"Aquesta serà la sisena vegada que renovo, així que agraeixo la confiança que el club torna a dipositar en mi. El blaugrana ja són part de la meva identitat com a jugadora. Espero un any ple de sorpreses, en el qual vull aportar el millor de mi a l'equip i així, JUNTES, portar fins a la consecució dels nostres objectius. Veig un equip competitiu, un bon grup humà i juntament amb el cos tècnic que tenim, crec que són els ingredients de l'èxit. Ara, caldrà treballar dur perquè la recepta surti bé. Renovar amb Barça, és renovar la il·lusió. El meu primer objectiu personal serà contagiar a tots els integrants, no només de l'equip, sinó a tot el club."

En els propers dies continuarem anunciant les diferents renovacions i incorporacions a l'equip per començar a viure una nova i il·lusionant temporada.

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores