Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Anna Grima i Maria Sanchis: Dues renovacions més per al primer equip del club.

El CVB Barça segueix treballant en el futur primer equip de l'entitat prenent decisions com la de renovació de dues jugadores més.

 


 

 

Continua l'escalada d'Anna.

Una temporada més, i ja són 5 al club, Anna Grima Ruiz vestirà la samarreta blaugrana.

En aquestes temporades ha disputat nombroses competicions, formant part de l'equip juvenil bi campions d'Espanya, on va ser guardonada amb l'MVP i va donar el salt a la Superlliga Iberdrola.

Posseïdora d'un ascendent potencial que als 19 anys l'ha portat a la selecció absoluta d'Espanya amb la que acaba de disputar el Pre Mundial i la Lliga Europea, serà una peça important en la xarxa.

Amb la seva simpatia habitual, Anna deixava les seves impressions en signar el vincle amb el qual continua lligada al club:

"Aquest serà el meu segon any consecutiu a l'equip de Superlliga del Barça, estic molt il·lusionada amb aquesta nova etapa ja que es presenten grans canvis.
Els meus objectius són, millorar com a jugadora tant tècnicament com mentalment. D'altra banda, voldria ajudar a aconseguir la major cohesió grupal possible, rendir al màxim cada partit que se'ns presenti, i finalment, aconseguir i mantenir una bona posició a la classificació, intentant estar entre els millors equips."

 

 

 

La tenacitat de Maria seguirà sumant per a l'equip.

Segona temporada al club per la jove col·locadora Maria Sanchis.

La seva capacitat de treball dur, esperit d'equip, esforç, talent i permanent progrés, han convençut el cos tècnic per confiar-hi com una de les directores de joc del nou i il·lusionant projecte.

Durant la signatura de la seva renovació, Maria ens explica:

"Nova temporada, il·lusió renovada. Afronto aquesta etapa amb ganes de seguir creixent com a jugadora i com a equip, i il·lusionada en formar part d'aquest projecte al costat de les meves companyes -les que ja ho eren , les que ho seran i amb les que em vaig a retrobar. Estic segura que treballarem dur, tant per intentar fer un bon paper en la competició local, com     per aprofitar la gran oportunitat de participar en competició europea. "

En els propers dies continuarem anunciant les diferents renovacions i incorporacions a l'equip per començar a viure una nova i il·lusionant temporada.

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores