Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Renoven Ele Guzzi i Laura Soares per al superlliga del CVB Barça.

Notícia amb doble dosi d'alegria per al club per la confirmació de la continuïtat de les dues joves centrals, ambdues jugadores amb una notable projecció esportiva i especialment apreciades per la seva calidesa personal.

 


 

Quarta temporada seguida per a Eleonora, que després del seu últim any juvenil i un en l'equip de primera nacional, s'ha consolidat en l'equip de Superlliga, evidenciant un gran creixement tècnic i aportant solidesa des del centre de la xarxa. La jugadora italiana (amb federació d'origen Espanya), expressa el següent fent referència a la temporada que:

"Amb aquesta, ja són quatre les temporades amb el Barça. S'espera un any amb canvis, en el que tinc l'oportunitat de compartir la pista amb velles companyes, però també amb algunes noves que podran sumar molt a l'equip. A més, poder tornar a jugar a Europa aquest any no pot ser més que una motivació per treballar dur i amb il·lusió des del principi de temporada. Començo amb moltes ganes i amb molt bones expectatives. "

Per la seva banda, Laura Soares ha estat una de les artífexs de l'estupenda temporada que va realitzar l'equip de Primera Nacional, fet que no va escapar als tècnics del club que han considerat el moment idoni perquè disposés de majors oportunitats en la màxima categoria. Tot i que ja la temporada passada va debutar en ocasió del desplaçament del primer equip a Haro, el plantejament apunta que compagini de manera habitual la dinàmica de tots dos equips.

Laura és una jugadora que porta moltes temporades al club; aportant velocitat, seguretat a la xarxa, il·lusió, temperament i lideratge.

Sense dubtes, dues excel·lents notícies per renovar la il·lusió d'una temporada que cada vegada està més a prop d'iniciar-se!

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores