Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Triomf per 3-2 del jove equip culer davant un lluitador VP Madrid

El CVB Barça s'abona a la victòria en el cinquè set, en aconseguir la seva Segona victòria consecutiva per aquesta via en aquest inici de la Superlliga Iberdrola.

 


El CVB Barça s'abona a la victòria en el cinquè set, en aconseguir la seva Segona victòria consecutiva per aquesta via en aquest inici de la Superlliga Iberdrola.

Davant unes abarrotades grades en l'estrena de la nova casa de les blaugrana, el Poliesportiu de la Marina, les locals van tenir un començament prometedor. En bastant bones accions de contraatac que es veien afavorits per un servei que va pressionar molt la línia de recepció madrilenya, el primer set es va decantar ràpidament amb avantatges importants que van culminar en un contundent 25-14.

Tanmateix, això, a partir del segon set el VP Madrid es va centrar i el partit va donar un gir important, amb una tònica de lluita i igualtat. Amb una gran aportació de Florian i Bovio movent l'atac, el set va caure pel costat visitant per 20-25.

En el tercer set novament el Barça va agafar la iniciativa, recuperant la seva intensitat defensiva i amb una bona aportació de les centrals Maldonado i Grima. El parcial es va quedar a casa per 25-16

En el quart novament es van viure trams que van ser intensament disputats, amb intercanvis permanents però un gran tancament de set per part del VP Madrid li va permetre emportar-se'l per 21-25 i posar-li màxima emoció al desenllaç del partit.

Tal com va passar una setmana enrere a Sant Cugat, l'equip blaugrana no va tenir dubtes en la definició i empès per la seva afició va anar a pel partit, aconseguint un 15-7 que li permet gaudir de la seva segona victòria en aquesta acabada d'iniciar lliga Iberdrola

El proper cap de setmana l'equip es desplaça a Les Palmes de Gran Canària per visitar a un dels candidats a tot de la temporada, el IBSA.

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores