Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Triomf a casa del CVB Barça davant de l'Aguere Ciutat de la Laguna.

Al tancament de la sisena jornada de la Lliga Iberdrola, diumenge a la tarda el CVB Barça es va imposar davant del Aguere Ciutat de la Llacuna per 3 - 1 davant d'una molt bona assistència de públic al Poliesportiu La Marina.

 


 

L'equip blaugrana va sortir fort i decidit per establir importants diferències des de l'inici. Pressionant amb el servei (5 punts directes) i amb efectivitat en el contraatac, obligava a l'equip visitant a sol·licitar els dos temps seguits (14-9 / 16-9), però això no aconseguia canviar el rumb del primer set que es tancava amb un còmode 25-16.

Tanmateix això, les canàries van donar mostra d'orgull i amb un gran treball de la seva defensa i el lideratge d'Ana Correa a l'atac, van aconseguir remuntar i sembrar incertesa en el partit en obtenir el segon parcial per 19-25.

A partir del tercer set el CVB Barça va reprendre el camí de l'inici del partit, va tornar a fer mal amb el servei, es va fer fort en el bloqueig i es va distanciar en els parcials amb la destacada aportació ofensiva de la seva oposada Mireia Orozco (5 punts de servei, 12 de atac i 4 de bloqueig), i un bon joc col·lectiu en totes les facetes del joc.

El partit es va segellar amb parcials de 25-14 i 25-17 per al CVB Barça, que d'aquesta manera suma tres punts més a la classificació i una dosi de moral per continuar la seva escalada i superar totes les dificultats físiques per les quals ve travessant la plantilla.

 

Sintesis partit:
CVB Barça: Brun, Sanchís, Maldonado, Muller, Orozco, Guzzi, García (inicial)
Grima, Gutierrez, Trilla, Soares, Peric
Entrenadors: Fiorenza, Piñol, Aragon.

Aguere Ciutat de la Laguna: Naeslund, Carmona M, Perez, Vigni, Carmona L, Correa, García. (Inicial)
Rios
Entrenadors: Ambrosio

 

Árbitres: Fernando Perez, Susana Trigo
Poliesportiu: La Marina
Espectadors: 300

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores