Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Remuntada èpica del CVB Barça a Madrid.

Després d'una intensa setmana on l'equip va quedar a un pas de forçar el set d'or en l'eliminatòria europea contra el Charleroi belga, el primer equip del club es presentava a Madrid per afrontar un nou i difícil compromís davant del sempre complicat VP Madrid.

 


 

L'inici del partit va ser tremendament difícil per a l'equip blaugrana que no aconseguia sentir-se còmode a la pista, semblava que el cansament físic i mental que arrossegava li passaria una factura molt dura a l'equip, que cometia molts mes errors del que és habitual.

De l'altre costat de la xarxa, un VP Madrid recentment reforçat amb la receptora búlgara Budinska i la central brasilera Neves, es prodigava en defensa, tancant tots els camins a l'atac culer i fent molt de mal a través de la també brasilera Michels.

Així, en un obrir i tancar d'ulls es van ser els dos primers sets per 25-17 i 25-22.

En el tercer no canviava el guió i les madrilenyes aconseguien una notable diferència de 19-12 que presagiava el pitjor escenari. Va ser en aquest moment quan l'equip amb una demostració de gran coratge i concentració per reorganitzar-se tàcticament va començar el que seria una extraordinària i èpica remuntada. Lluitant punt a punt i aixecant un match ball, el set seria del Barça per 25-27 i començava "un altre partit".

Conscient de les possibilitats, les noies blaugrana no van baixar la intensitat i amb un 22-25 van segellar un quart set en el qual sempre van anar per davant.

Va arribar així el cinquè i decisiu set. El VP Madrid evidentment no estava disposat a deixar escapar un partit que va tenir a les mans, va prendre la davantera en l'electrònic i es avançament fins i tot fins a un 11-8, però novament la capacitat de reacció del Barça va ser immensa. Amb una espectacular sèrie de bloquejos i contraatacs, el Barça va estar a l'altura i va emmudir a un pavelló que va haver de rendir-se a un equip que més enllà de l'esgotament, va tenir una actitud increïble, va treure tot el seu orgull a la llum, va donar volta al marcador amb un 12-15 final i signar una victòria d'aquelles que queden en el record.

Ara una setmana per recuperar-se i preparar un altre atractiu partit contra un dels equips punters de la classificació, el IBSA Las Palmas, serà el proper diumenge 22 a les 16hs al Poliesportiu de la Marina i sens dubte novament donarem guerra!

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores