Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Nou entrenador per l'equip Sénior del CVB Barça per la Temporada 2018-19.

El Club Voleibol Barcelona-Barça ha arribat a un acord amb l'entrenador Hugo Gotuzzo perquè porti la direcció del primer equip de Superliga durant la temporada 2018/19.

 


 

Estem convençuts que aquesta decisió confirmarà el començament d'una nova etapa i treballant en sintonia amb el nostre director tècnic Adrián Fiorenza, ens donarà un plus per emplenar els objectius esportius del club.

Hugo Gotuzzo té en el seu currículum un ampli coneixement i molt d'ofici en la competència del voleibol estatal i internacional.

Entrenador FIVB III, a conduït esportivament durant deu anys al Haro Rioja Voley, tres a la lliga de Puerto Rico i durant tres anys a dirigit a Alcobendas.

Un cop confirmada la incorporació d'Hugo, ens ha manifestat les seves sensacions:

"Es un reto bonito para mi, queremos posicionar al Barça entre los aspirantes a luchar por los títulos y eso implica un gran esfuerzo de todos. Como siempre digo cuando llego a un Club, me comprometo a conseguir un equipo luchador, que juegue buen voleibol y que transmita energía a la afición. Luego los resultados llegarán con en el trabajo diario."

Benvingut Hugo al nostre Club !!!
Visca el Barça !!!!

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores