Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

El CVB Barça ja té qui organitzi el joc del primer equip, la catalana Sílvia Araco ha confirmat la seva arribada al nostre Club.

Silvia, amb molta experiència i molts anys participant en clubs de gran prestigi en Súper Lliga, cobrirà el lloc de col·locadora i estem feliços de comptar amb les seves habilitats i gran joc.

 


 

Silvia Araco ens transmet les seves sensacions:

"Quan vaig debutar a Superlliga, a Catalunya no hi havia cap club que pertanyés a la màxima categoria i després de diversos anys em vaig trobar que Barça no només s'havia fet seu lloc a la Superlliga sinó que també em donava la possibilitat de tornar a casa i formar part d'ells per seguir dedicant-me al que més m'agrada. Així doncs després de tant, agafo aquest repte amb moltes ganes i il·lusió de defensar els colors blaugrana. Espero aportar a l'equip tot el que s'espera de mi perquè confio en què entre tots, treballarem per fer un bon voleibol del qual puguem gaudir nosaltres i tots els que ens segueixin."

 

 

Per la seva banda l'entrenador de Súper Lliga Hugo Gotuzzo, ens deixa algunes paraules sobre aquest fitxatge:

"Silvia reúne calidad y experiencia, por eso quería que fuese la colocadora de este nuevo y ambisioso proyecto. Por suerte a ella le gustó el reto.
Conoce la Liga y puede jugar distintos sistemas, estoy seguro que nos dará plus que necesitamos."

Força Silvia I VISCA EL BARÇA !!!!!!

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores