Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Participació de les famílies als entrenaments alevins

S'ha posat punt i final als entrenaments de la temporada 2017-2018 per a les alevins de l'escola del CVB Barça. Al darrer entrenament s'ha dut a terme una activitat conjunta amb les famílies.


 

El dimecres 20 i el dijous 21 de juny es van dur a terme els entrenaments de les alevins amb les famílies a les instal·lacions del Pavelló de L'Illa i al Col·legi Major Sant Jordi respectivament. Tal i com es va fer setmanes enrere amb la categoria infantil, els familiars de les jugadores es van vestir de curt i van compartir una estona d'esport i bon ambient amb les nenes del club.

Una activitat amb una alta participació de les famílies que van gaudir de jugar amb les jugadores i, també, contra elles als partits. Un clima de luxe a ambdues instal·lacions.

Tot i que els entrenaments alevins hagin finalitzat, la temporada encara no ha dit prou. Les nenes tindran l'oportunitat de seguir entrenant i compartint experiències al Campus Aleví que es realitzarà del 25 al 29 de juny. A més del Torneig Internacional del 29 de juny fins el dia 1 de juliol.

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores