Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Obertes les inscripcions per a la propera edició del Campus Aleví del CVB Barça, obert i gratuït.

Una temporada més el CVB Barça ofereix el Campus Aleví obert i gratuït de l'25 al 29 de juny pròxims, amb l'objectiu de donar un servei a totes les famílies de facilitar la conciliació laboral dels pares en una setmana que les nenes ja han acabat el període escolar.

 


 

Aquesta activitat oberta a totes les nenes nascudes entre 2006 i 2010 amb o sense experiència en voleibol, estarà conduïda pels entrenadors de la escola de vòlei i equips base del club, que desenvolupen un programa orientat a aprendre i millorar les capacitats tècniques, però fonamentalment fa èmfasi en les habilitats socials: conèixer el joc, aprendre jugant, millorar de una manera divertida, passar-s'ho bé i fer noves amigues.

Abans de fer la inscripció s'han de tenir en compte:

  1. El campus es porta a terme en dues seus simultànies: INEFC i CAMP NOU (IME A. Maillol), amb la possibilitat de escollir la que millor li quedi a cada família.
  2. És possible adquirir 1 (5 €) o 2 (7 €) samarretes d'entrenaments. És optatiu.
  3. Les places són limitades, i per això et demanem que estiguis segur de poder assistir quan t'inscriguis, ja que probablement hi hagi nenes que es quedin fora

Qualsevol dubte o consulta es pot fer per correu a:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores