Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

CVB Barça presenta el CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT BARCELONA 2018 amb ROMINA LAMAS com a convidada especial del 16 al 20 de Juliol.

El CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT 2018 és una activitat de tecnificació ideada per a jugadores que participen en campionats competitius i que desitgen millorar la seva tècnica, evolucionar en la seva capacitat tàctica i conèixer els factors de rendiment que condueixen a l'alt nivell.

 


 

 

CATALÁ

CVB Barça presenta el CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT BARCELONA 2018 amb ROMINA LAMAS com a convidada especial del 16 al 20 de Juliol.

El CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT 2018 és una activitat de tecnificació ideada per a jugadores que participen en campionats competitius i que desitgen millorar la seva tècnica, evolucionar en la seva capacitat tàctica i conèixer els factors de rendiment que condueixen a l'alt nivell.

El programa compta amb moltes hores de treball al camp, i un disseny d'especialització per rol (col·locadores - receptores - centrals - líberos), per al aprenentatge-perfeccionament de tècniques avançades, i la seva posterior aplicació en les situacions de joc.

La direcció tècnica del Campus estarà a càrrec dels tècnics del CVB Barça, Jordi Català (Entrenador del Juvenil A), Adrián Fiorenza (director tècnic del club) i com a convidada especial l'entrenadora i jugadora internacional Romina Lamas.

La setmana que es desenvoluparà a les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva Blume (Esplugues de Llobregat - Barcelona) consistirà en sessions dobles d'entrenament a la pista, però també classes diàries teòriques per millorar el coneixement del voleibol, realitzades pels tècnics i especialistes convidats.

Per garantir l'alta qualitat del treball individual, la quantitat de participants, estarà limitada a 24 atletes.

El procés d'inscripció s'inicia completant el formulari allotjat a la web del club.

Un cop valorats els antecedents de les aspirants (en 24hs), rebran un correu de confirmació directa de la plaça o passi a la llista d'espera.

En el moment de rebre la confirmació la seva plaça, s'ha de pagar la matrícula d'inscripció i remetre el comprovant de l'ingrés bancari al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • PREU CAMPUS: 200 €
  • JUGADORES CVB BARÇA: 150 €
  • JUGADORES DE FORA DE BARCELONA: 500 € (allotjament i àpats inclosos)

Tota la informació detallada pot trobar-la al dossier corresponent.

Consultes adicionals per email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


CASTELLANO

CVB Barça presenta el  CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMIENTO BARCELONA 2018  con ROMINA LAMAS como invitada especial del 16 al 20 de Julio.

El CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMIENTO 2018 es una actividad de tecnificación ideada para jugadoras que participan en campeonatos competitivos y que desean mejorar su técnica,  evolucionar en su capacidad táctica y conocer los factores de rendimiento que  conducen al alto nivel.

El programa cuenta con muchas horas de trabajo en el campo, y un diseño de especialización por rol (colocadoras – receptoras – centrales – líberos), para el aprendizaje- perfeccionamiento de técnicas avanzadas, y su posterior aplicación ante situaciones de juego.
La dirección técnica del Campus estará a cargo de los técnicos del CVB Barça, Jordi Catalá (Entrenador del Juvenil A), Adrián Fiorenza (Director Técnico del club) y como invitada especial la entrenadora y jugadora internacional Romina Lamas.

La semana que se desarrollará en las instalaciones del Centro de Tecnificación Deportiva Blume (Esplugues de Llobregat - Barcelona) consistirá en sesiones dobles de entrenamiento en la pista, pero también clases diarias teóricas para mejorar el conocimiento del voleibol, realizadas por los técnicos y especialistas invitados.

Para garantizar la alta calidad del trabajo individual, la cantidad de participantes, estará limitada a  24 atletas.

El proceso de inscripción se inicia completando el formulario alojado en la web del club.

Una vez valorados los antecedentes de las aspirantes (en 24hs), recibirán un correo de confirmación directa de la plaza o pase a la lista de espera.

En el momento de recibir la confirmación su plaza, se ha de pagar la matrícula de inscripción y remitir el comprobante del ingreso bancario al correo: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • PRECIO CAMPUS: 200€
  • JUGADORAS CVB BARÇA: 150€
  • JUGADORAS DE FUERA DE BARCELONA: 500€ (alojamiento y comidas incluidas)


Toda la información detallada puede encontrarla en el dossier correspondiente.

Consultas adicionales por correo: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


ENGLISH

CVB Barça presents the SPECIAL PERFORMANCE CAMP BARCELONA 2018 with ROMINA LAMAS as a special guest from July 16 to 20.

The SPECIAL PERFORMANCE CAMP 2018 is a technification activity designed for players who participate in competitive championships and who wish to improve their technique, evolve in their tactical capacity and know the performance factors that lead to the top level.

The program has many hours of work at the court, and a design of specialization by role (setters - outside hitters - middle blockers - líberos), for learning-advanced techniques, and its subsequent application to game situations.

The technical direction of the Campus will be in charge of the technicians of the CVB Barça, Jordi Catalá (Coach of the Barça Youth Team A), Adrián Fiorenza (Technical Director of the club) and as a special guest the international coach and player Romina Lamas.

The week that will take place at  Catalonian Sports Technification Center "Blume" (Esplugues de Llobregat - Barcelona) will consist of double sessions of training at the court, but also theoretical daily classes to improve the knowledge of volleyball, made by the technicians and invited specialists.

To guarantee the high quality of individual work, the number of participants will be limited to 24 athletes.

The registration process begins by completing the form hosted on the club's website.

Once the background of the applicants has been assessed (in 24 hours), they will receive a direct confirmation email from the place or go to the waiting list.

At the moment of receiving the confirmation of your place, you have to pay the registration fee and send the receipt of the bank deposit to the email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • CAMPUS PRICE: € 200
  • PLAYERS CVB BARÇA: € 150
  • PLAYERS FROM OUTSIDE OF BARCELONA: € 500 (accommodation and meals included)

All the detailed information can be found in the corresponding dossier.

Additional consultations by mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores