Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Tancades les inscripcions per al Campus Aleví 2018.

Una temporada mes les convocatòria per al CVB Barça Campus aleví ha estat espectacular i les places per participar del mateix s'han esgotat.

 

Tancades les inscripcions per a la seu Camp Nou del Campus Aleví 2018.

L'espectacular repercussió i ritme d'inscripcions per a la gran setmana del minivolei a Barcelona, ha col·lapsat en poc temps la seu Camp Nou (IME A Maillol), de manera que queden tancades les inscripcions i de moment només oberta la possibilitat de participar en la seu INEFC.

 

CVB Barça presenta el CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT BARCELONA 2018 amb ROMINA LAMAS com a convidada especial del 16 al 20 de Juliol.

El CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT 2018 és una activitat de tecnificació ideada per a jugadores que participen en campionats competitius i que desitgen millorar la seva tècnica, evolucionar en la seva capacitat tàctica i conèixer els factors de rendiment que condueixen a l'alt nivell.

 

Obertes les inscripcions per a la propera edició del Campus Aleví del CVB Barça, obert i gratuït.

Una temporada més el CVB Barça ofereix el Campus Aleví obert i gratuït de l'25 al 29 de juny pròxims, amb l'objectiu de donar un servei a totes les famílies de facilitar la conciliació laboral dels pares en una setmana que les nenes ja han acabat el període escolar.

 

Obertes les inscripcions per a la propera edició del Stage d'Alta Intensitat del CVB Barça.

Una temporada més, el CVB Barça torna a oferir el famós Stage d'Alta Intensitat que repeteix experiència a la ciutat de Ripoll.

 

El CVB Barça amb els drets de les dones i l'esport femení.

El nostre club es manifesta solidari amb la causa del dia de la dona i els seus rehivindicaciones socials i laborals.

 

Tancades les inscripcions per al Campus de Pasqua 2018.

Gairebé un mes abans de començar l'activitat de tecnificació programada per Pasqua, es tanquen les inscripcions ja que s'han cobert totes les places disponibles.

 

El CVB Barça llança la seva proposta de campus per al període de Setmana Santa.

Dues ofertes igual d'interessants però amb diferents enfocaments que no passaran desapercebut per a tot aquell que vulgui treure rendiment de les vacances.

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores