Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

Espectacular tancament de la BARCELONA CUP 2018.

Amb un gran nivell de joc a les pistes i unes grades abarrotades fins al màxim de la seva capacitat es va clausurar la cinquena edició de la Barcelona Cup, el torneig organitzat pel CVB Barça que reuneix equips alevins, infantils, cadet i juvenils femenins provinents de tota Europa.

 


 

Amb un gran nivell de joc a les pistes i unes grades abarrotades fins al màxim de la seva capacitat es va clausurar la cinquena edició de la Barcelona Cup, el torneig organitzat pel CVB Barça que reuneix equips alevins, infantils, cadet i juvenils femenins provinents de tota Europa..

Van ser tres dies de màxima intensitat, amb 450 participants, 11 pistes repartides en 4 pavellons i una gran tasca de l'equip directiu, col·laboradors i tècnics del club.

A la categoria aleví que s'estrenava aquesta temporada, hi va haver un clar domini català, amb un partit clau entre el CEV L'Hospitalet i el CVB Barça que li va donar la Copa a l'organitzador, en imposar per 2 - 0. La tercera posició va ser per a les holandeses del RTC Groningen.

La competició infantil va tenir com a tercer classificat al CVB Barça Verd, mentre que en una vibrant final definida en el tie breack, l'IN VOLLEY italià aconseguia alçar-se amb el títol i deixar al CVB Barça A amb la segona plaça.

En categoria cadet el campió i dominador absolut va ser el RTC Groningen. Les espigolades holandeses van deixar en el camí a l'IN VOLLEY (terceres classificades), superant en una semifinal espectacular per 2-1. Després en la final es van imposar clarament al AVC Famalicao per 2-0. Les portugueses van mostrar ser un equip molt lluitador i ho van donar tot, però la superioritat de les taronges va resultar inabastable i el RTC Groningen es va dur la copa per segona vegada consecutiva.

El vigent campió de la Superlliga Júnior, CVB Barça A, va obtenir el títol juvenil sense deixar-se cap set pel camí. A la final es va tornar a trobar amb l'AVC Famalicao que intento pressionar amb la sacada per frenar l'atac blaugrana, però no va resultar suficient i les de casa, amb un joc sòlid, van conquerir per tercera vegada la Barcelona Cup.

En la cerimònia de clausura, es van fer presents per lliurar els premis corresponents Sr. Lluís Pallisera, sotsdirector del Consell Català de l'Esport, el Sr Francesc Terrón, gerent de l'Institut Barcelona Esports i el Sr Jose Caro, president del CV Barcelona, qui va expressar el seu agraïment a tots els que fan possible gaudir d'aquest esdeveniment esportiu singular en l'àmbit del voleibol i la seva alegria pel grau d'entusiasme i satisfacció manifestat per tots els equips que ens han visitat a la nostra ciutat.

 

Primer Classificat Categoria Juvenil: CVB BARÇA

 

Segon Classificat Categoria Juvenil: FAMALIÇAO

 

Tercer Classificat Categoria Juvenil: ESPINHO

 

Primer Classificat Categoria Cadet: RTC GRONINGEN

 

Segon Classificat Categoria Cadet: FAMALIÇAO

 

Tercer Classificat Categoria Cadet: IN VOLLEY

 

Primer Classificat Categoria Infantil: IN VOLLEY

 

Segon Classificat Categoria Cadet: CVB BARÇA A

 

Tercer Classificat Categoria Cadet: CVB BARÇA VERD

 

Primer Classificat Categoria Infantil: CVB BARÇA

 

Segon Classificat Categoria Cadet: CEV L'HOSPITALET

 

Tercer Classificat Categoria Cadet: RTC GRONINGEN

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores