Home
images/T2017-18/diapositivas/20180219-diapositiva.jpg

CVB Barça Campió de Catalunya de Vòlei Platja Infantil.

Aquest diumenge 15 de Juliol, s'ha jugat l'última prova del Campionat de Catalunya Infantil de Clubs a Mataró, on el nostre equip, el CVB Blau s'ha proclamat Campió guanyant amb autoritat totes les proves disputades del Campionat.

 

Vòlei Platja - Campionat de Catalunya Infantil Clubs - Cunit.

La nostra secció de vòlei de platja va tornar a participar a la tercera competició del Campionat de Catalunya Infantil de Vòlei Platja de Clubs a Cunit, el diumenge 8 de Juliol.

 

La Selecció Catalana de Volei Platja sub 17, amb Mónica Sánchez del CVB Barcelona, marxen a Lorca per disputar els Campionats de Seleccions Autonómique.

Mónica Sánchez, libero del Cadet "A" del CVB Barça, reforçará la Selecció Catalana de Volei Platja a la propera competició catalana de la modalitat.

 

Monica Sanchez de la secció de volei platja del CVB Barça formarà part de la Selecció Catalana de Volei Platja. .

Una jugadora del nostre club, la Monica Sanchez, ha estat seleccionada per representar Catalunya amb la selecció sots 17 al Campionat d'Espanya de seleccions.

 

Vòlei Platja - Campionat de Catalunya Infantil Clubs - Lloret de Mar.

El diumenge dia 10 de Juny, la nostra secció de platja tornava a competir a la segona prova del Campionat de Catalunya Infantil de Vòlei platja de clubs a Lloret de Mar.

 

La secció de volei platja del CVB Barça arrenca aquesta temporada batent rècords de participació.

Aquest diumenge la nostra secció de platja debutava a la primera prova del Campionat de Catalunya Infantil de Volei platja de clubs.

 

Comença la temporada de Volei Platja 2018 al CVB Barça.

Una temporada més la nostra entitat ofereix la possibilitat de compatibilitzar el període estiuenc amb l'esportiu de la mà del volei platja.

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores