NOTICIES
images/web/20170101-diapositiva-80.jpg

Tancades les inscripcions per al Campus Aleví 2018.

Una temporada mes les convocatòria per al CVB Barça Campus aleví ha estat espectacular i les places per participar del mateix s'han esgotat.

 

Tancades les inscripcions per a la seu Camp Nou del Campus Aleví 2018.

L'espectacular repercussió i ritme d'inscripcions per a la gran setmana del minivolei a Barcelona, ha col·lapsat en poc temps la seu Camp Nou (IME A Maillol), de manera que queden tancades les inscripcions i de moment només oberta la possibilitat de participar en la seu INEFC.

 

CVB Barça presenta el CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT BARCELONA 2018 amb ROMINA LAMAS com a convidada especial del 16 al 20 de Juliol.

El CAMPUS ESPECIAL DE RENDIMENT 2018 és una activitat de tecnificació ideada per a jugadores que participen en campionats competitius i que desitgen millorar la seva tècnica, evolucionar en la seva capacitat tàctica i conèixer els factors de rendiment que condueixen a l'alt nivell.

 

Obertes les inscripcions per a la propera edició del Campus Aleví del CVB Barça, obert i gratuït.

Una temporada més el CVB Barça ofereix el Campus Aleví obert i gratuït de l'25 al 29 de juny pròxims, amb l'objectiu de donar un servei a totes les famílies de facilitar la conciliació laboral dels pares en una setmana que les nenes ja han acabat el període escolar.

 

Obertes les inscripcions per a la propera edició del Stage d'Alta Intensitat del CVB Barça.

Una temporada més, el CVB Barça torna a oferir el famós Stage d'Alta Intensitat que repeteix experiència a la ciutat de Ripoll.

 

El CVB Barça amb els drets de les dones i l'esport femení.

El nostre club es manifesta solidari amb la causa del dia de la dona i els seus rehivindicaciones socials i laborals.

 

Entitats Col·laboradores