NOTICIES
images/web/20170101-diapositiva-80.jpg

El calendari dels CVB BARÇA Camps ja està disponible

Amb el tancament de cada temporada, el CVB BARÇA torna a oferir la millors propostes d'activitat de tecnificació en voleibol femení.

 


 

Amb el tancament de cada temporada, el CVB BARÇA torna a oferir la millors propostes d'activitat de tecnificació en voleibol femení.
Els valors i la metodologia de treball de la nostra escola estan a disposició de totes aquelles jugadores que vulguin participar d'una experiència singular de formació
Sempre amb la conducció d'un cos tècnic altament qualificat, la participació de les jugadores del primer equip del club i un programa adequat a les edats i nivells de les participants.

 

CAMPUS DE PASQUA ALEVÍ I INFANTIL
10 AL 13 D'ABRIL - INEFC

La temporada de campus s'obre amb una proposta adreçada a jugadores en edat aleví i infantil que aprofitant el recés escolar d'Abril, podran gaudir de 4 matins intensos de voleibol a les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona.

 

CAMPUS ALEVÍ OBERT I GRATUÏT
26 AL 30 DE JUNY - DIVERSES SEUS

Comencen les vacances de la millor manera possible, amb la segona edició de Campus aleví obert: una setmana de concentració per a alevins amb l'objectiu d'aprendre i millorar les seves habilitats tècniques, i conformar els grups de l'escola de volei 2017-18
Després del gran èxit de la temporada passada, en aquesta ocasió al campus es desenvoluparà en diverses seus de manera paral·lela a fi de facilitar la logística de les famílies.

 

STAGE D'ALTA INTENSITAT ALEVÍ - INFANTIL - CADET
9 AL 15 DE JULIOL - RIPOLL

Arriba un dels moments més esperats per les esportistes més joves i entusiastes del voleibol.
El CVB BARÇA convoca a la edicio 2017 de l'STAGE D'ALTA intensitat, la cita on es viuen moments inoblidables, s'aprèn i es millora de manera substancial.
Jornades en doble sessió d'entrenament al Centre d'Alt Rendiment amb activitats en un esplèndid entorn natural, piscina, ruta en bici, sessions de vídeo .... Tot el necessari per a una experiència única.

 


A partir de dilluns 20, estarà disponible al web del club tota la informació detallada de les activitats així com obertes les inscripcions.
Les places serà limitades i atorgades per estricte ordre de registre.

 

 

Entitats Col·laboradores