NOTICIES
images/web/20170101-diapositiva-80.jpg

Les inscripcions dels CVB BARÇA Camps ja està disponible

Amb el tancament de cada temporada, el CVB BARÇA torna a oferir la millors propostes d'activitat de tecnificació en voleibol femení.

 


 

Amb el tancament de cada temporada, el CVB BARÇA torna a oferir la millors propostes d'activitat de tecnificació en voleibol femení.
Els valors i la metodologia de treball de la nostra escola estan a disposició de totes aquelles jugadores que vulguin participar d'una experiència singular de formació
Sempre amb la conducció d'un cos tècnic altament qualificat, la participació de les jugadores del primer equip del club i un programa adequat a les edats i nivells de les participants.

 

CAMPUS DE PASQUA ALEVÍ I INFANTIL
10 AL 13 D'ABRIL - INEFC

La temporada de campus s'obre amb una proposta adreçada a jugadores en edat aleví i infantil que aprofitant el recés escolar d'Abril, podran gaudir de 4 matins intensos de voleibol a les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona.

 

ENLLAÇ DOSSIER: https://drive.google.com/file/d/0B-KpLaPy1bvoR0ROQjRXcnFzdUxTTkROUUdNeV9NSnpGbjE0/view?usp=sharing

ENLLAÇ INSCRIPCIÓ: https://goo.gl/forms/5Vm33WyoduO9zC122

 

 

CAMPUS ALEVÍ OBERT I GRATUÏT
26 AL 30 DE JUNY - DIVERSES SEUS

Comencen les vacances de la millor manera possible, amb la segona edició de Campus aleví obert: una setmana de concentració per a alevins amb l'objectiu d'aprendre i millorar les seves habilitats tècniques, i conformar els grups de l'escola de volei 2017-18
Després del gran èxit de la temporada passada, en aquesta ocasió al campus es desenvoluparà en diverses seus de manera paral·lela a fi de facilitar la logística de les famílies.

 

ENLLAÇ DOSSIER: https://drive.google.com/file/d/0B-KpLaPy1bvoSE1UcXhLUnIwOHV2dHdIV0NES1FQd21lUm53/view?usp=sharing

ENLLAÇ INSCRIPCIÓ: https://goo.gl/forms/6RbjAnkAt1FT0ney2

 

 

STAGE D'ALTA INTENSITAT ALEVÍ - INFANTIL - CADET
9 AL 15 DE JULIOL - RIPOLL

Arriba un dels moments més esperats per les esportistes més joves i entusiastes del voleibol.
El CVB BARÇA convoca a la edicio 2017 de l'STAGE D'ALTA intensitat, la cita on es viuen moments inoblidables, s'aprèn i es millora de manera substancial.
Jornades en doble sessió d'entrenament al Centre d'Alt Rendiment amb activitats en un esplèndid entorn natural, piscina, ruta en bici, sessions de vídeo .... Tot el necessari per a una experiència única.

 

ENLLAÇ DOSSIER: https://drive.google.com/file/d/0B-KpLaPy1bvoc3BCU2JsTG1GZV9xWmxUcmFac0FpMzE2SE93/view?usp=sharing

ENLLAÇ INSCRIPCIÓ:  https://goo.gl/forms/tNI6JZGxF5JQNSL13

 


 

 

 

 

Entitats Col·laboradores