NOTICIES
images/web/20170101-diapositiva-10.jpg

Alba Koehler i Lupe Rosell amb la Selecció Espanyola.

Alba Koehler i Lupe Rosell, ambdues jugadores del juvenil A del club, han estat convocades per la selecció espanyola categoria sub-19 per participar en les activitats relacionades amb la Fase de Qualificació per al Campionat d'Europa U19.

 


 

 

Després d'un període d'entrenament a la seu de la Concentració Permanent de la RFEVB a Sòria i una sèrie de partits amistosos amb l'equip de Bèlgica; finalment el seleccionador ha donat la llista definitiva de jugadores que participaran de la fase de Classificació Campionat a Humenne (Eslovàquia), on ambdues han quedat.

Lupe és jugadora de l'CAEP Soria i recentment s'ha incorporat al club, tot i que no va poder disputar la Superlliga Júnior per lesió.

Alba (05-09-2001), per la seva banda ha desenvolupat tota la seva trajectòria esportiva al club, començant el seu camí amb edat aleví a l'infantil C de la temporada 2012-13 i posteriorment integrant de manera successiva l'infantil B, infantil A , cadet Blau, cadet A i actualment el juvenil A recentment campió de la Superlliga Júnior i la fase final juvenil de Catalunya.

El calendari que han d'afrontar amb la selecció U19 d'Espanya en el classificatori europeu serà el següent:

  • Divendres 27-4, 15:00 hs Espanya - Croàcia
  • Dissabte 28/04, 17; 30 h Eslovàquia - Espanya
  • Diumenge 29-4, 15:00 hs Espanya - Turquia

Des del CVB Barça els desitgem molta sort i que gaudeixin d'aquesta gran experiència de competició internacional.
Enhorabona noies!!

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores