CRÒNIQUES DELS EQUIPS

Derrota de l'equip Cadet Pro del CVB Barça davant del CV Cunit per 3 a 0

Durant el primer set, el Cadet PRO va fer un bon paper, amb una recepció que ens permetia jugar i puntuar.

 


 

Aquest dissabte el Cadet PRO s'ha enfrontat al segon classificat de la lliga, un equip amb dues o tres jugadores amb un atac molt contundent. Durant el primer set, el Cadet PRO va fer un bon paper, amb una recepció que ens permetia jugar i puntuar. Tot i així, no es va poder aturar l'atac pel centre del rival i això va marcar la diferència entre els dos equips (25 a 18).
Al segon set, les jugadores blaugrana van perdre l'energia i van donar el parcial per perdut després d'un saque en salt que no es va poder rebre en cap moment i que va marcar una gran diferència, acabant 13 a 25.
A l'últim set, l'actitud del Cadet PRO va canviar i van decidir lluitar el partit, arribant a trobar-se sobre el marcador en algun moment. Tot i així, el rival tenia algunes característiques a les blaugrana no estan acostumades a enfrontar-se i que és punt gairebé segur.
Encara ens falta recórrer molt camí i aprendre moltes coses, però vam plantar cara a un rival de la part alta de la taula i aquests rivals sempre ens ensenyen moltes coses.

 

Plantilla: Marta Echevarria, Maria Medina, Anna Sánchez, Marta Lopez, Evelyn Lopez i Sara Pedemonte
Entrenadors:
Edurne Garmendia
Preparador Físic:
Delegat:
Enrique López