CRÒNIQUES DELS EQUIPS

Victòria de l'equip Sènior de Primera Nacional del CVB Barça davant del CV Sant Cugat per 3 a 1

Treballadíssima victòria del conjunt de primera Nacional en un partit decisiu.

 


 

Aquest passat cap de setmana, l'esquadra de primera nacional enfrontava el seu últim partit de la lliga regular enfront del CV Sant Cugat amb la tercera posició en joc. Tots dos equips arribaven empatats a punts a aquesta última jornada disposats a donar-ho tot per assolir la tercera plaça de la classificació.
Pista central, grades repletes de seguidors i un lloc al podi en joc. El primer set va iniciar la pugna amb tensió i alts i baixos pels dos equips, però la solidesa defensiva de l'equip visitant demanava esforços extra a les jugadores blaugranes per puntuar. Tot i l'envernissada lluita, les santcugatenques van endur-se el primer set, obligant a les blaugranes a remuntar el marcador general.
Amb el marcador general 0-1 les barcelonines estaven obligades a remuntar tot i la ferrea defensa visitant. Els encerts en recepció i la contundència de l'atac barcelonista va sumar tensió al segon set, el qual, en una tensa disputa, va acabar caient a la banda blaugrana situant el marcador general en 1-1. El tercer set va ser un calc del segon: tensió, agressivitat ofensiva i molta defensa, fent suar als dos equips fins al 23-23 altre cop, i altre cop va ser el conjunt del CV Barcelona qui va endur-se el set.
Al quart set, amb el marcador 2-1 per les locals, la tensió va seguir latent, però el desgast físic per ambdós equips era evident. Tot i així, les jugadores blaugranes van treure forces d'enlloc per destruir la defensa santcugatenca i fent impossible que aquestes evitessin que la pilota caigues a terra. El marcador a 25-17 demostra l'abatollant ofensiva blaugrana, en un quart set amb gust a glòria.
Set, partit i una tercera plaça a la classificació més que merescuda er un equip que no ha deixat de lluitar durant tota la temporada.
Moltes felicitats al 1ª Nacional per la feina ben feta.

 

Plantilla: Anna Vegas, Julia Merida, Laia Pérez, Maria Valls, Marina ucena, Martina Jofre, Merè Alegre, Paula Gendra, Rocio Montes i Sara González
Entrenadors:
Marc Romero
Delegat:
Llorenç Valls