CRÒNIQUES DELS EQUIPS

L'equip juvenil femení del CVB Barça Blau es proclama Campió de Catalunya de 2a divisió juvenil.

El passat diumenge el nostre Juvenil Blau s'enfrontava a la final contra un Salou que es presentava molt difícil i així vam veure durant els dos primers sets.

 


El passat diumenge el nostre Juvenil Blau s'enfrontava a la final contra un Salou que es presentava molt difícil i així vam veure durant els dos primers sets. Aquests dos primer sets Salou va imposar el seu joc amb el servei i l'atac contra el bloqueig, i nosaltres no trobàvem el nostre joc. La reacció va arribar al tercer set, on vam saber millorar aspectes del joc i vam donar la volta al partit guanyant el tercer i quart set amb un parcial contundent de 25-18 a favor. En el cinquè set vam seguir amb la intensitat tot i que Salou pressionava i lluitava cada bola. El nostre encert en les accions ofensives i el nostre ordre en el bloqueig ens va permetre guanyar el cinquè set remuntant i permetent-nos proclamar-nos campiones de la categoria.

Voldria felicitar a les noies pel seu esforç i treball al llarg de tota la temporada així com pel partit jugat, ENHORABONA CAMPIONES!

 

Plantilla: Aina Fontdecaba, Aina Layunta, Clara Vilar, Elia Vendrell, Eugenia Molina, Gemma Osset, Isabel Gallardo, Laia Sanchez, María Brunet, Michelle Llagostera, Mireia Aguilar i Sara Santamaria
Entrenadors:
Santi García
Delegat:
Catina Campins