CRÒNIQUES DELS EQUIPS

Lluitada derrota del segona catalana del CVB Barça en front del CEV L'Hospitalet

Primer partit com a locals del Segona catalana davant d'un Hospitalet dur i combatent.

 


 

L'esquadra blaugrana fa signar un primer set de luxe, buit d'errors i amb un atac molt contundent per iniciar el partit 1-0 a favor. Amb el vent a l'empenta, les jugadores blaugranes iniciaven un segon set ple d'agressivitat i màgia, jugant de cara a un equip que punt a punt s'anava fent més fort. Va ser a la part final del set on les barcelonistes van afluixar una mica, debilitat que el contrincant va aprofitar per endur-se el segon set i col·locar el marcador 1-1.

L'inici del tercer va ser caòtic, res no sortia i la defensa rival cada cop era més exigent. Els esforços blaugranes no varen ser suficients per endur-se el tercer, deixant el marcador 18-25.

Al quart set tot va ser diferent. Les jugadores barcelonistes varen trobar la força altre cop per trobar debilitats a la defensa rival. Amb l'empenta de les 12 jugadores, contagiant un esperit de lluita dins el camp i des de la banqueta, les blaugranes van arribar a un trepidant final de set 23 iguals, però el rival va saber jugar en tensió igual o mes que nosaltres, aconseguint el 23-25 i esborrant la possibilitat del tie break.

A inici de temporada el segona catalana es manté a la meitat de la taula, amb molt bones sensacions pels futurs partits i prometent lluita als futurs rivals

 

Alineació: Brigette Reyes, Carla Curtichs, Elisabet Saballs, Gabriela Garrido, Janis Pintó, Laia Pascual, Manuela Pla, María Nuñez, Marlene Perez, Regiane Aguiar, Sofía Gorgone i Sophia Ferrer
Entrenador: Marc Romero

 

 

Resum del cap de setmana:

Sènior Primera Nacional
CVB BARÇA vs CV PREMIÁ DE DALT : (3-1)(17-25/25-17/25-15/25-23/0-0)

Sènior Blau
VIKINGS VÒLEI PRAT vs CVB BARÇA : (3-1)(25-21/25-20/20-25/28-26)

Sènior Grana
CVB BARÇA GRANA vs CEV L‘HOSPITALET : (1-3)(25-22/20-25/18-25/23-25)