CRÒNIQUES DELS EQUIPS

El Cadet "A" del CVB Barça encadena dues victòries consecutives davant el CV Sant Esteve.

El diumenge al matí començava la matinal a Sant esteve el cadet que venia de recuperar la senda de la victòria desprès d'imposar-se per 3-0 al CV Mataró, amb bones sensacions.

  

El diumenge al matí començava la matinal a Sant esteve el cadet que venia de recuperar la senda de la victòria desprès d'imposar-se per 3-0 al CV Mataró, amb bones sensacions. Amb la idea de seguir millorant el joc es preparaven les blaugranes en el primer partit amb fred de la temporada.

El partit iniciava amb unes locals molt endollades al joc a través de la lluita i aprofitar els errors de les nostres jugadores que no aconseguien trobar el ritme i sentir-se còmodes en el seu joc.

El desenvolupament del joc es trobava cap a la meitat del set apratant-se el marcador, però un seguit d'errades de les del barça i encerts de les locals posava el 25-23 al lluminós. El segon set les blaugrana més ficades en el joc i reduint els errors mitjançant la millora dels moviments en les transicions i el primer toc aconseguien empatar el marcador aconseguint un 15-25.

El tercer set iniciava igualat amb lluita per les dos bandes, però de nou l'encert des del servei obria una escletxa al marcador que posava el 14-25 i el 1-2. Ja amb el joc més consolidat les jugades sortien més fluides i més relaxades aportant cada vegada una millora en el joc i podent formar millor el bloqueig defensa, aconseguint millors condicions per contraatacar i de nou podent-se imposar per 15-25 tancant el partit per 1-3.

Una victòria que aporta de nou 3 punts i un passat més per aconseguir el camí per aprendre i millorar el nostre joc col·lectiu. Ara 10 deu per a poder seguir progressant a la espera del nou rival el CV Olot i la ràpida recuperació de Mireia Costa.

CVB Barça: Barniol, Folch, Perez, Roig, Soriano, Verdes, Julvé, Escamez, Sánchez, Caro, Parera.

 

 

Victòria per 3-0 del Juvenil "A" del CVB Barça contra el CV Sant Esteve.

Seguint l'estela del cadet les noies del juvenil obrien el temps de fred davant el sempre lluitador Sant Esteve, un partit important a domicili, necessari per tal de poder seguir creixent en els nostres objectius.

 Seguint l'estela del cadet les noies del juvenil obrien el temps de fred davant el sempre lluitador Sant Esteve, un partit important a domicili, necessari per tal de poder seguir creixent en els nostres objectius.

El partit s'obria amb molta intensitat per part dels dos equips amb les idees molt clares per part de les locals que es feien fortes en defensa i buscant els punts febles de les blaugrana que aconseguien trobar el camí de la victòria mitjançant un servei que complicava la construcció de les locals imposant-se per 20-25. Ja en el segon set un millor ajust del bloqueig defensa i aprofitant les errades del rival les noies del barça es mostraven sòlides des  de la segona línia imposant-se per 14-25. Tancar un partit sempre és difícil i mantenir i augmentar la intensitat en el joc també ho és, encara que les locals es tornaven a ficar amb ganes i bons atacs, les blaugrana cap a la meitat del set retrobaven el seu nivell d'intensitat imposant-se per 19-25 que tancava el partit.

Una victòria que plena els dipòsits d'energia positiva en un cap de setmana en el que em posat de nou en pràctica estar connectades en la distancia, seguirem millorant i sumant nous aprenentatges aquesta setmana.

CVB Barça: Trilla, Llinàs, Orejas, Gras,Ortiz, Vilar, Fontdecaba, Escamez, Folch.

 

 

Resum del cap de setmana:

Juvenil "A"
---

Juvenil Blau
---

Juvenil Grana
---

Juvenil Pro
---