CRÒNIQUES DELS EQUIPS

Arrenca amb molta intensitat la Segona Fase de la Lliga Interna 

La segona fase de la Lliga Interna del CVB Barça va començar el passat divendres 19 de gener a les instal·lacions de la Blume amb la participació de les alevins de l'Escola.

Triomf de l'infantil A de CVB Barça a la seva visita a Sant Quirze

Victòria per la via ràpida del conjunt blaugrana, 0-3. El global es mostra molt favorable al quadre visitant, però va ser un partit molt intens i igualat. 

 

Trepidant victòria de l'infantil Blanc enfront el CV Vall d'Hebron Vermell

Un cap de setmana més, l'infantil Blanc enfronta la lliga amb un derbi i la grada plena, aquest cop contra un rival històric com és el Vall Hebron. Un limitadíssim partit d'infart suma experiència a les joves jugadores blaugranes. 

 

La lliga interna de l'Escola de Voleibol del CVB Barça viu una jornada plena d'intensitat

Segona jornada de la lliga interna aleví del Club amb gran participació de les nostres jugadores i una classificació que es comença a perfilar.

Victòria de l'aleví A de CVB Barça davant un FC Barcelona molt lluitador

L’aleví A del CVB Barça es va enfrontar al FC Barcelona masculí a les instal·lacions de La Marina el passat diumenge per la tarda.

 

Inici de la lliga interna a l'Escola de Voleibol del CVB Barça

El passat divendres 27 de novembre va començar la lliga interna aleví del Club amb gran participació de les nostres jugadores.

Victòria de l'infantil verd davant l'infantil rosa a les instal·lacions de l'INEFC

L’equip rosa tot i perdre davant del bon joc de l’infantil verd, va treballar molt bé el seu nou sistema de defensa.

 

Victòria de l'AE Carlles Vallbona davant l'Infantil Lila que mai va abaixar els braços

L’infantil lila es va veure les cares davant d'un dels equips favorits per estar al Grup Or a la 2ª fase i lluitar pel títol.

 

Disputadíssima derrota de l'infantil blanc davant l'infantil vermell del CV Vall d'Hebron

Un limitadíssim partit d'infart suma experiència a les joves jugadores blaugranes que van lluitar fins el darrer punt. Cinc sets molt igualats es van viure el passat dissabte a les instal·lacions de Vall d'Hebron

 

Infantil "A" del CVB Barça continua pel camí de la victòria

Bon triomf del nostre equip que supera el CV Sant Quirze per 3-1 (21-25 / 25-18 / 25-19 / 25-11) a les instal·lacions de l'INEFC.