CRÒNIQUES DELS EQUIPS

Gran experiència en el torneig internacional de França de les Alevins del CVB Barça.

L'equip aleví de CV Barça viatjà a Hyeres Dans Le Var (França) el passat cap de setmana del 26 i 27 de maig, per participar de Torneig Internacional Poussins-Poussines Organitzat pel Comitè Du Var De Volley-Ball en la seva edició Nº 24.

 


 

Aquest torneig consta de partits 2 vs 2 en les categories Femenina, mixtes i masculines, els mateixos són a un set de 25 punts.

I la part que més aprenentatge deixa, és que els / les jugadors han d'arbitrar els partits rivals.

L'equip aleví del Barça estava constituït per; Berta Tomàs, Noa Segú, Ona Segú i Irene Losantos. Que van viure al costat de Pablo Cabrera com a entrenador que acompanyo a l'equip en aquesta fantàstica experiència que van tenir en el torneig.

El grup va tenir arribada a França-Hyeres el dia abans de la competició.

En el matí del primer dia; es van jugar les 1ras fases classificatòries al Pavelló de Costebelle. En la qual el Barça es va enfrontar a Pays de Grasse resultat 1-0 guanyen les franceses, següent partit, vs Pau guanyant el Barça 1-0 i en el tercer partit Perd vs Fréjius.

Ja per a la 2a fase classificatòria quedant com a millors 3ros del grup anterior els tocaria enfrontar-se contra les primeres classificades dels altres grups, sense poder aconseguir cap victòria en aquesta fase, però jugant un fantàstic primer partit perdent 1-0 amb un marcador ajustat de 25 -23, una llàstima després de tenir un avantatge de 7 punts amunt per Barça.

Les jugadores van gaudir i es van deixar tot, lluitant i competint amb les millors ganes i actitud per poder escalar el més alt possible en la taula general; aconseguint un molt lluitat lloc 22 de 40 equips participants.