CRÒNIQUES DEL PRIMER EQUIP

Aitana García, nova lliure del CVB Barça.

La catalana Aitana García Aguirre s'incorpora al projecte esportiu del CVB Barça per a la temporada 2017-18.

 


 

 

La catalana Aitana García Aguirre s'incorpora al projecte esportiu del CVB Barça per a la temporada 2017-18.

La sintonia entre la jove jugadora i el club ha estat immediata; les ganes d'Aitana per assumir aquest nou repte han coincidit amb l'excel·lent valoració que els tècnics fan de la seva progressió i projecció.

Amb la seva joventut (03/01/1997), les seves condicions i caràcter, compta amb el perfil idoni per al nostre club que aposta permanentment pel treball de desenvolupament de joves promeses.

Amb una trajectòria plena d'èxits en categories de base, Aitana va debutar la passada temporada a la Superlliga Iberdrola amb un gran rendiment tant en recepció com a defensa.

Després de la reunió on va formalitzar el seu vincle amb el club, Aitana, ens explica:

"En primer lloc vull agrair tant a l'equip tècnic com a la junta del club, l'oportunitat que m'han brindat d'integrar aquest nou projecte.
Ha estat difícil prendre la decisió de canviar, després de tants anys al meu club de tota la vida, però vinc amb moltes ganes i em fa especial il·lusió aquesta nova etapa. Per això, vaig a tractar de donar el meu màxim rendiment durant tota la temporada perquè l'equip aconsegueixi bons resultats i creixi en tots els sentits.
És un repte per a mi el poder jugar en un club d'aquestes característiques i disputar competició europea, un somni que té qualsevol jugadora de voleibol."

Gràcies Aitana i Benvinguda !!!!

 

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores