CRÒNIQUES DEL PRIMER EQUIP

Les noves generacions del CVB Barça s'obren pas a la alta competicio.

Helena Trilla i Julia Gutierrez, dues de les jugadores de la cantera del CVB Barça que comencen a donar els seus primers passos amb el primer equip.

 


 

En aquesta primera setmana d'inici de temporada hem pogut veure a jugadores de l'equip juvenil de primera catalana com Helena Trilla i Julia Gutierrez entrenant amb el primer equip. El CVB Barça treballa perquè les noves generacions arribin al nivell òptim per poder competir en les competicions nacionals com és el cas d'aquestes dues joves promeses que ja estan començant a treballar amb l'equip de superlliga del Club.

 

Hem pogut parlar amb elles i els hem fet una minientrevista per conèixer-les una mica millor.

 

¿Digueu-me, com dos jugadores com vosaltres, acabeu a Barça?

Helena: Jo vaig ser jugadora de la Selecció Catalana i hem van seleccionar per formar part del projecte ARC. Després d'aquesta etapa hem van presentar al Jordi Català que hem va oferir jugar al Barça
Julia: A mi hem va passar al mateix que a l'Helena.

 

Amb el rendiment i el compromís que s'exigeix ​​per jugar en l'equip juvenil de primera catalana del Barça, heu hagut de fer grans sacrificis?

Julia: He sacrificat temps lliure ja que vaig haver de canviar de col·legi pues que jo visc a Sant Esteve, i temps amb la família ja que paso molt de temps a Barcelona.
Helena: En el meu cas el sacrifici ha estat molt gran també, encara que és un cas diferent perquè jo he mantingut el col·legi al meu poble, aixecantme a les 8h per anar a l'escola i acabar a les 15h, seguidament viatjar a Barcelona en el tren durant 2h, entrenar a Barça durant 2h i tornar a Lleida novament en tren durant 2h més. Fins a les 23h no arribava a casa amb els que suposa no tenir prou feines contacte amb la família. Això cada dia.

 

El fet que hagueu començat a entrenar amb el primer equip del club implica que tard o d'hora tindreu un paper al grup. Com ho viviu? És un repte? Us intimida?

Helena: És un repte i una motivació per seguir treballant cada dia.
Júlia: És un repte i intimida una mica ja que des de petites les veia jugar i ara estic entrenant amb elles però és un repte per seguir millorant.
Nosaltres vam començar al club fa tres anys i ho vèiem molt lluny però ara som aquí i és un GUAU! i ho aprofitem al màxim.

 

¿Amb els anys que porteu al Club, considereu que realment, el Barça és "més que un club"?

Elena: Més que un club, el Barça s'ha convertit en una família des del punt de suport dels entrenadors, les jugadores i al fet que vam passar molt de temps aquí.
Júlia: Ens passem la vida INEF, fins a amb la petites. Ens sentim molt protegides per grans i petites.

 

Moltes gracies Julia i Helena. Molta sort i molts èxits!

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores