CRÒNIQUES DEL PRIMER EQUIP

Triomf del CVB Barça en un emocionant partit contra el Cajasol Sevilla.

Més de 400 aficionats es van donar cita al Poliesportiu de la Marina per presenciar un emocionant partit entre el CVB Barça i el Cajasol Juvasa Sevilla.

 


 

Més de 400 aficionats es van donar cita al Poliesportiu de la Marina per presenciar un emocionant partit entre el CVB Barça i el Cajasol Juvasa Sevilla.

L'equip blaugrana va sortir fort en el primer set, pressionant amb el servei i amb una defensa molt activa que generava contínues situacions de contraatac que eren ben aprofitades i obligaban a l'entrenador visitant a demanar temps amb 1-5 i 9-16 en el lluminós. Finalment aquest primer capítol es va a tancar 25-19 per les de casa.

En el segon set l'equip andalús va reaccionar i va aprofitar l'avantatge que va adquirir en una rotació promediant el joc, administrant aquesta diferència fins al final per emportar-se el joc per 22-25.

Un dels punts més alts d'emotivitat del partit es van viure durant el tercer set. L'equip visitant va portar la davantera gairebé tot el temps, fins a col·locar-22-24, però el Barça amb molt de coratge i a pur bloqueig, va aconseguir donar la volta a la situació i davant una entregada afició, aconseguir un meritori 27-25.

Evidentment, les de "Magu" no s'anaven a donar per vençudes i amb una aportació exceptcional de la seva oposada Martinez, fent molt de mal per zona 2, van a arrasar en el quart set amb un 25-14 davant d'un Barça que semblava exhaust.

Arribava el tie breack i els dos equips es van deixar tot per la victòria. Després d'un inici molt parell, semblava que el Cajasol aconseguia un avantatge definitiu amb 9-12, però després d'un temps tècnic, les locals van tornar a donar mostra d'orgull lluitant cada pilota i amb una extraordinària remuntada signaven el 15-13 definitiu.

Cal destacar el gran rendiment del bloqueig blaugrana (15 punts directes), amb una importantíssima aportació de Maldonado (7 punts) i Muller (5).

La propera setmana el CVB Barça visitarà el sempre difícil Poliesportiu El Firal de Haro, per a una nova batalla d'aquesta emocionant Lliga Iberdrola

 

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores