CRÒNIQUES DEL PRIMER EQUIP

El CVB Barça comença l'any amb un bon triomf davant del DSV Sant Cugat.

Primera jornada de la segona volta de la Lliga Iberdrola en la qual el DSV Sant Cugat visitava el CVB Barça en un abarrotat Poliesportiu de la Marina i davant les càmeres de la televisió de Catalunya que transmetia el partit en directe.

 


 

L'equip Blaugrana ha treballat incansablement durant l'aturada de les festes per demostrar-li a la seva afició que està disposat a superar la tremenda ratxa d'infortunis que va patir durant la primera volta i això va quedar palès des de l'inici del partit. Amb un servei que feia molt de mal a la recepció del Sant Cugat i una defensa ordenada molt eficaçment, el Barça treia importants diferències (8-3 / 11-5 / 20-11) i segellava el primer set per 25-13.

La mateixa tònica es veia en el segon set, tot i que les visitants van començar a entrar en el partit, escurçant distàncies i fins i tot arribant a forçar un 20-20. Però les noies del Barça van jugar amb molta consistència al final de set i van aconseguir decantar per un ajustat 25-23.

En el tercer joc van baixar una mica les prestacions locals, amb alguns errors no forçats que li van donar ales al Sant Cugat que ja se sentia còmode a la pista i dominava les accions amb un servei més agressiu i molt més encert en atac, el que li permetre emportar-se el parcial per 19-25.

Malgrat el indici de remuntada que suposava el 2-1, el CVB Barça va sortir a la cambra disposat a endur-se els tres punts, recuperant la fluïdesa del principi del partit.

L'equip local va dominar i va aconseguir agafar una diferència de punts importants que finalment conduirien fins a un contundent 25-16 que sentenciava l'3-1 definitiu.

 

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores