CRÒNIQUES DEL PRIMER EQUIP

El CVB Barça ja té qui organitzi el joc del primer equip, la catalana Sílvia Araco ha confirmat la seva arribada al nostre Club.

Silvia, amb molta experiència i molts anys participant en clubs de gran prestigi en Súper Lliga, cobrirà el lloc de col·locadora i estem feliços de comptar amb les seves habilitats i gran joc.

 


 

Silvia Araco ens transmet les seves sensacions:

"Quan vaig debutar a Superlliga, a Catalunya no hi havia cap club que pertanyés a la màxima categoria i després de diversos anys em vaig trobar que Barça no només s'havia fet seu lloc a la Superlliga sinó que també em donava la possibilitat de tornar a casa i formar part d'ells per seguir dedicant-me al que més m'agrada. Així doncs després de tant, agafo aquest repte amb moltes ganes i il·lusió de defensar els colors blaugrana. Espero aportar a l'equip tot el que s'espera de mi perquè confio en què entre tots, treballarem per fer un bon voleibol del qual puguem gaudir nosaltres i tots els que ens segueixin."

 

 

Per la seva banda l'entrenador de Súper Lliga Hugo Gotuzzo, ens deixa algunes paraules sobre aquest fitxatge:

"Silvia reúne calidad y experiencia, por eso quería que fuese la colocadora de este nuevo y ambisioso proyecto. Por suerte a ella le gustó el reto.
Conoce la Liga y puede jugar distintos sistemas, estoy seguro que nos dará plus que necesitamos."

Força Silvia I VISCA EL BARÇA !!!!!!

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores