CRÒNIQUES DEL PRIMER EQUIP

Helena Trilla es suma a l'equip de Súper Lliga del CVB Barça.

Helena Trilla, és una jugadora que va decidir fer el pas d'incoroporar-se al club provinent de Lleida fa 5 temporades sumant-se a cadet A, desprès es passar 1 any per la Blume, com una promesa del volei català.

 


 

Si hi ha algú que ens pot presentar aquest fitxatge de la millor manera és l'entrenador Jordi Català:

"Helena Trilla, és una jugadora que va decidir fer el pas d’incorporar-se al club provinent de Lleida fa 5 temporades sumant-se al cadet A, desprès se passar un any per la Blume, com una promesa del volei català. Des d’aquell moment els esforços personals i familiars per compaginar la seva vida a Lleida amb el seu creixement al voleibol amb el nostre club a Barcelona li han aportat grans aprenentatges i creixements així com resultats:

- Una medalla d’or i una de bronze a campionats d’Espanya
- Una medalla d’or, una de plata i una de bronze a la Superlliga junior
- Una medalla d’or amb la selecció catalana cadet.

Tot han sigut petits passos que units a les seves condicions físiques i de lideratge naturals li han permès consolidar-se com una realitat, una jugadora amb molta projecció i amb els fonaments per a poder assumir fites de rendiment i una referència pels equips de base del club que amb perseverança, esforç i treball intens es pot expressar tot el talent que una té i assolir reptes com formar part del primer equip."

Helena ens explica les seves sensacions:


"Estic molt contenta de l'oportunitat que se m'ha donat de formar part del primer equip del club que ha confiat en mi i m'ha ajudat a créixer tant com a jugadora com a persona i de ser una de les representants de la cantera, és tot un orgull! Ara a gaudir de l'experiència i a donar-ho tot"

 

 

Per la seva banda l'entrenador de Súper Lliga Hugo Gotuzzo, ens deixa algunes paraules sobre aquest fitxatge:

"Helena es un talento joven de la cantera y me gusta la idea de que trabaje con nosotros. Si se esfuerza en mejorar cada día, seguro que podrá aportar su frescura y crecer al lado de las experimentadas del equipo. La he visto esta temporada debutar y me dejó buenas sensaciones, eso indica que podremos aprovechar el trabajo de los Entrenadores de inferiores."

Molta sort! Força Helena! Visca Barça!!!

 

Calendari Equips

Entitats Col·laboradores