VOLEI PLATJA

La secció de volei platja del CVB Barça arrenca aquesta temporada batent rècords de participació.

Aquest diumenge la nostra secció de platja debutava a la primera prova del Campionat de Catalunya Infantil de Volei platja de clubs.

 


 

A aquesta prova arribàvem amb rècord de participació, aportant set equips a la competició amb un total de 30 jugadores participants.

Després d’una gran jornada amb molt vent que dificultava el joc per tots els participants, les nostres petites no deixaven d’intentar-ho i de lluitar cada partit, aconseguint un dels equips arribar a la semifinal, l’Infantil Blau.

Aquest equip es va creuar amb el CV Sant Just, a que després d’un bon partit vam poder guanyar 2-0. A la final ens esperava un lluitador CV Premia de Dalt, a qui finalment vam poder guanyar 2-0 emportant-nos així la victòria final del torneig.

Destacar no només l’actuació del equip campió, sinó també tota la resta d’equips participants del nostre club, que amb la il·lusió i treball que estan posant segur que ens portaran moltes alegries en un futur molt pròxim.

 

El nostre equip de volei Platja cadet també participar al Voleiboom amb un gran resultat guanyant dos partits de quatre disputats.

 

 

 

Entitats Col·laboradores