Noticies

  Actualitat Equips Base

  Barça CVB

  El Barça CVB campiones de la fase final Infantil Femenina i classificades pels Campionat d'Espanya

  El passat cap de setmana es va disputar la Fase Final Infantil a Lleida.
  El nostre Infantil accedia directament a semifinals, on va enfrontar al CV Esplugues.

  El partit va començar amb bones sensacions de nostres blaugranas, que van aconseguir imposar les seves variants ofensives i controlar el joc rival per mitjà del servei. Va ser victòria per al nostre equip per 3/0 enfront d'un rival que en cap moment va deixar de lluitar i lliurar-se per complet.

  Així s'aconseguia la plaça per a participar en el Campionat d'Espanya de la categoria i accedir a la Final de la Fases enfront del CVSC.

  Tots dos conjunts s'havien enfrontat en la final de la Copa Espanya i en la lliga, sempre amb victòria per a les del valls pel que s'esperava una trobada on nostres jugadores haurien d'expressar tots els seus aprenentatges si volien estar prop de la victòria.

  El públic present donava un gran clima al que es preveia una gran final entre dos excel·lents equips que no van defraudar.

  Les nostres noies van començar imposant el seu servei i amb millors sensacions en la construcció de les jugades, van llimar a poc a poc el bloqueig rival. Així aconseguiren posar el marcador 2-0 al seu favor.

  Però les del valls tenien moltes eines per a revertir la situació i les van utilitzar per a igualar el marcador i arribar així al 5to i decisiu set. En una trobada molt disputada, després de 2hs de bon voleibol i en un final no apte per a cardíacs el nostre equip es va imposar 17-15 (3-2) i proclamar-se com el Campió de les fases finals Infantils 18/19.

  Un cap de setmana carregat d'emocions i aprenentatges que continuaran a Canàries del 14 al 19 de Maig en el Campionat d'Espanya de Canàries.

  Cal destacar la cordialitat i bona organització del CECELL i a la gran afició que es va fer escoltar en tot moment.

  Felicitats Infantils i a continuar gaudint!

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.