Noticies

  Actualitat Equips Base

  Barça CVB

  L'equip Cadet "A" del Barça CVB Campiones de la fase final del Campionat de Catalunya 2019

  El Barça CVB manté el protagonisme guanyant la fase final del Campionat de Catalunya i classificant per als pròxims campionats d'Espanya, però en aquesta ocasió per la categoria Cadet.

  El darrer dissabte l'equip del cadet del Barça es disposava a viatjar cap a Lleida per jugar la Fase Final del Campionat de Catalunya, on hi havien en joc dues places per accedir al Campionat d'Espanya Cadet.

  Amb molta il·lusió i ganes de competir arribàvem al Pavelló Joan Oró on competiríem contra l'equip local, el Cecell a les 17h, guanyador de l'enfrontament del matí contra el CV Olot. El partit comença amb encert per part de les nostres noies aconseguint guanyant els dos primers sets. No obstant l'equip local reacciona amb molta lluita i bon joc aconseguint guanyar el tercer set. Es el moment de centrar-se de nou en el joc i millorar el nostre joc, ajustem algunes coses i sortim amb força, cosa que ens permet aconseguir guanyar el set definitiu que ens donava pas a la semifinal.

  A la semifinal ens espera ara el AE Vallbona, primer semifinalista en quedar primer de la lliga regular. Els partits anteriors indicaven que no seria un partit gens difícil i que per superar-ho caldria molt treball en equip i estar molt concentrades en cada moment. Al pavelló es respira la tensió pròpia en un enfrontament de dos grans equips que assegurava un partit maco de veure, i el marcador reflectia aquesta realitat, amb un primer set que queia del nostre costat amb un parcial 25-21. En la segona màniga seguia la igualtat al marcador fins que el combatiu AE Vallbona va aconseguir prendre distancia fins a un 24-18. Recuperem el servei, és el moment de confiar i creure en l'equip, recordant l'important de viure el present, i que no hi ha impossibles i allà les nostres noies ens van demostrar una força en equip enorme. Aconseguim remuntar un set amb molta lluita vivint cada punt com si fos l'últim finalitzant el set amb un molt ajustat 26-24 a favor.

  Amb aquest resultat ens posem 2-0, a un set només d'aconseguir la plaça que ens permetia anar als campionats d'Espanya, i sabem que davant tindrem un equip que mai es rendirà i que per això hauríem de posar el millor de tots nosaltres al camp, i així va ser. En un set d'infart i molta igualtat vam el AE Vallbona empeny de nou posant-se per sobre amb un 18-12. Amb un bon treball de servei i bloqueig-defensa aconseguim reduir distàncies fins a un 22-20 a favor del Vallbona, és el moment de fer un temps. Respirem, aclarim les idees i anem amb confiança que es pot! Comencem posant ordre en la defensa i anem retallant distancies fins a arribar a guanyar el tercer i definitiu set per 27-25. Passem a la final i ens classifiquem pel campionat d'Espanya, HO HEM ACONSEGUIT!!!!

  Després dels nervis i tensió del partit del matí ens arribava el moment de descansar i preparar-nos per la final que jugaríem contra el CV Sant Cugat. Mentrestant, animem des de la distància a les nostres infantils que aconsegueixen guanyar la final del Campionat d'Espanya, QUE GRANS QUE SOU!!!
  Llavors arriba la nostra final, és el moment de preparar-se per jugar i gaudir la final de la fase final del Campionat de Catalunya. Davant tenim un CV Sant Cugat que entra amb moltes energies i ganes però que amb el nostre servei i molt d'encert a l'atac aconseguint arribar a un 17-8. A partir d'allà sabem que és mantenir el nostre joc aconseguint guanyar el primer set per 25-18. Ja estem una mica més a prop!

  S'eleva la intensitat, i el CV Sant Cugat empeny amb un joc agressiu a l'atac posant-se 10-5 per sobre. Aconseguim calmar els nervis, sabem que no seria fàcil i tornem a treballar en equip, anant totes al mateix ritme. Això es comença a veure quan comencem a retallar distancies fins a arribar a un 19-19. A partir sabem que és el moment de posar l'accelerador i amb un final de set per emmarcar guanyem amb un ajustat 25-21.

  I aquí estem, en un 2-0 favorable a la final de la Fase Final, després de passar per moltes experiències i aprenentatges sabem que és el moment de demostrar que tenim la lliçó ben apresa, no hi ha moment per relaxar-se, ens concentrem un cop més i aconseguim arribar ràpidament a un 11-5. És el moment de no posar més nervis, de mantenir el nostre bon joc i de gaudir de la nostra comunió entre l'equip i el nostre públic que ens donava tota l'energia i ànims que necessitàvem. I això fem fins a un final 25-18 que ens proclama com a Campions de la Fase Final del Campionat de Catalunya Cadet. SOM CAMPIONES!!!!

   

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.